Păreri am folosit NARS Aqua-Infused Apa micelară cu efect de curatare si indepartare a machiajului

NARS Aqua-Infused Makeup Removing Water Apa micelară cu efect de curatare si indepartare a machiajului cu efect de hidratare păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune ape micelare  . Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,43

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, NARS Aqua-Infused Apa micelară a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

păareri forum apa micelara nars originala si ieftina


Produsul demachiant NARS Aqua-Infused Makeup Removing Water înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat.

Caracteristici și beneficii cosmetice:

răcorește și calmează
înlătură eficient fondul de ten feței
lăsă tenul complet curat
hidratează tenul
calmează iritarea

Ingrediente:

fără alcool

Cum se utilizează:

Se aplică pe un tampon cosmetic și se șterge fața, pentru a elimina fondul de ten și impuritățile.

Brand-ul Nars a provocat o revoluţie în lumea frumuseţii. 

Cosmeticele sale inovatoare sunt folosite cu plăcere de artiştii în machiaj profesionişti din întreaga lume. Brand-ul Nars oferă cosmetice decorative unice şi produse cosmetice de o calitate excepţională, pentru o îngrijire perfectă a pielii.

Dacă doriţi să fiţi frumoasă şi în trendurile actuale, alegeţi cosmetica Nars!

MAI POTI CITI