Pareri am folosit Redken Root Fusion corector pentru acoperirea firelor albe de par forumuri preturi reduse

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Redken Root Fusion corector pentru acoperirea firelor albe de par este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,40
3. Sentiment Neutru - 0,47

Redken Root Fusion corector pentru acoperirea firelor carunte de par face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijirea parului, Spray-uri pentru radacinile crescute

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Redken Root Fusion corector pentru acoperirea firelor carunte de par culoare Light Brown 75 ml ce este și pentru ce se folosește

Oferind o aplicare ușoară care durează sub 1 minut, corectorul pentru acoperirea firelor cărunte de păr Redken Root Fusion este alegerea perfectă atunci când nu aveți timp să vă vopsiți părul, dar doriți o frizură cu un aspect impecabil.

Caracteristici:

oferă acoperire și camuflare pentru rădăcinile crescute
acoperirea se poate realiza treptat, în straturi
ușor de eliminat, într-o singură spălare
nu afectează vopseaua de pe păr
se usucă instant
aplicare ușoară
fără murdărie
efect instant

Mod de Aplicare:

Agitați energic înainte de fiecare aplicare. Țineți produsul pe verticală, în poziția corectă. 

Pe părul uscat, pulverizați pe rădăcinile vizibile de la o distanță de aproximativ 15 cm. Lăsați să acționeze pentru 1 minut și apoi coafați părul după cum doriți. 

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI