Pareri am folosit Revolution Skincare Peeling Solution peeling intens pentru ten gras forumuri preturi reduse

Revolution Skincare Peeling Solution peeling intens pentru ten gras face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijire ten , Peeling pentru ten

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,47


Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca este un produs cosmetic de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Revolution Skincare Peeling Solution peeling intens pentru ten gras 30 ml

Exfoliatorul pentru ten Revolution Skincare Peeling Solution curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici și proprietăți cosmetice:

- îndepărtează celulele epiteliale moarte
- desfundă porii astupați
- înlătură punctele negre și excesul de sebum
- reduce imperfecțiunile tenului

Cum se utilizează:

Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. 

Se utilizează de 1- 3 ori pe săptămână.

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI