Pareri Hair Oil Serum, 30ml, Korio, prospect, beneficii, mod de utilizare, preturi reduse

Hair Oil Serum, 30ml, Korio păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun ulei de par. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,63
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,43


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul cosmetic, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.Pentru alții, Hair Oil Serum, 30ml, Korio a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Tu ai încercat Hair Oil Serum, 30ml, Korio și te-a ajutat? Lasă părerea ta despre in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!


Ce este si pentru ce se foloseste Hair Oil Serum, 30ml, Korio


Este un produs luxuriant creat special pentru femeile moderne, senzuale, care cauta frumusetea reala si traiesc viata in profunzime. 

Serumul are un efect benefic asupra fibrei capilare, are o absorbtie rapida si imbraca firul de par fara sa-l incarce. 

De asemenea, hraneste, netezeste, confera finete si stralucire parului. Are un miros floral elegant, bogat si bine conturat, cu note de vanilie si migdale.

Mod de utilizare: 

Se masoara cate 2-3 picaturi in palma sau pe varful degetelor si se aplica pana la absorbtie pe lungimea firului de par sau pe varfurile despicate. 

Se poate aplica pe parul umed proaspat spalat cat si pe parul uscat, urmat de coafare daca se doreste.

MAI POTI CITI