Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport carte pdf ebook download gratis unde o gasesc recenzii si pareri

Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport de Gigi Vorgan carte pdf ebook epub download ce se cauta pe forumuri, Facebook sau pe grupurile cu pareri despre dezvoltare personala de pe internet.

Pareri cartea Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport de Gigi Vorgan

Tu ai citit cartea si te-a ajutat? Lasa parerea ta despre carte in sectiunea de comentarii  indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.Cu cat mai multe pareri despre cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Chiar daca ati gasit cartea Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport de Gigi Vorgan in format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandam sa dai dai dovada de apreciere fata de autori si sa o cumperi.

O carte pdf sau pe hartie costa foarte putin in comparatie cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cartilor in format pdf este ilegala.

Ratingul satisfactiei cititorilor - 4.6

Scurta recenzie cartea Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport de Gigi Vorgan

pareri reale preturi reduseTraducere de Carmen Padurariu. Autorii, specialisti in medicina preventiva si antiimbatrinire, ne propun opt strategii pentru o viata lunga si sanatoasa, ce ne vor ajuta sa aratam si sa ne simtim mai tineri. 

Cartea combina eficient metodele traditionale - o atitudine pozitiva, gimnastica mintii, exercitiile fizice, dietele - cu tratamentele moderne - lipoaspiratia, mezoterapia, microdermoabraziunea, liftingul facial -, incluzind si un ghid al medicamentelor pentru prevenirea si tratarea celor mai comune afectiuni cardiace, neurologice sau de nutritie. 

Cuprinsul cartii Secretele Longevitatii. Gimnastica Mintii, Diete, Combaterea Stresului, Sport: 

• O atitudine pozitiva pentru longevitate 

• O minte mai ascutita 

• Formarea masei musculare 

• Traiti fara stres 

• Dormiti linistit 

• Acupunctura 

• Stringeti bani albi pentru zile negre


Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic.

O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit din care puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.

Cartile PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Doua programe foarte bune pentru citit carti pdf sunt Acrobat Reader si Foxit Reader.

MAI POTI CITI