Set 20 plasturi de detoxifiere pentru talpa SalLady păreri forumuri, contraindicații și cele mai bune prețuri

Set de 20 plasturi de detoxifiere pentru talpa SalLady, alb, 10 x 13 cm păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre kinoki plasturi detoxifiere pareri, cine a folosit plasturi detoxifiere talpi pareri, plasturi detoxifiere plafar contraindicatii  . 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Set de 20 plasturi de detoxifiere pentru talpa SalLady, alb, 10 x 13 cm și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,35

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, plasturi de detoxifiere pentru talpa SalLady au funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

set-20-plasturi-de-detoxifiere-pentru-talpa-sallady pareri forum cine a folosit


Ce sunt și pentru ce se folosesc plasturii de detoxifiere pentru talpa SalLady 


Acest plasture de detoxifiere pentru picioare poate ajuta la activarea celulelor pentru a elimina toxinele din organism, pentru a promova metabolismul și circulația sângelui, utilizați-l în timpul somnului poate îmbunătăți calitatea somnului.

BENEFICII

Persoane aplicabile: acest plasture de detoxifiere pentru picioare este potrivit pentru persoanele cu sănătate scăzută, care sunt supuse unei presiuni mari în muncă și viață. 

Folosirea acestui plasture pentru îngrijirea picioarelor poate ajuta la ameliorarea stresului și a durerii și la relaxarea corpului și a minții.

MOD DE FOLOSIRE plasturi de detoxifiere pentru talpa SalLady

Puneți plasturele detox pe talpa piciorului, îndepărtați adezivul și lipiți. 

Așteptați ca plasturele pentru picior să funcționeze timp de 6-8 ore, apoi îndepărtați-l după ce este complet absorbit. 

A doua zi vei observa o decolorare evidentă și pătrunderea umezelii în talpă,  indicând faptul că corpul tău conține un conținut ridicat de toxine și metale grele.

Dimensiune: 10 x 13 cm

MAI POTI CITI