Sirop cu Miere de Manuka MGO 250+ pentru copii pareri, am folosit, prospect, beneficii, preturi mici online

Sirop cu Miere de Manuka MGO 250+ pentru copii 100ml | Manuka Health Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Siropul pentru copii este 100% natural, avand in compozitie miere de Manuka MGO 250+ si extracte naturale cu rol expectorant: extract de suc de lemn dulce, ulei de menta, ulei de anason, ulei de Manuka, ulei de cimbru. 

Siropul cu miere de Manuka pentru copii reduce simptomele de raceala, calmeaza tusea si durerile in gat. 

Beneficiile siropului cu miere de Manuka MGO 250+ pentru copii: 

Reduce simptomele racelii si ale afectiunilor respiratorii 

Calmeaza tusea si durerile in gat 

Ajuta la eliminarea secretiilor bronsice Intareste imunitatea

Mod de utilizare - Doza recomandata

5 ml (o lingurita) de 1-4 ori/zi, fara a se depasi 20 ml de sirop/zi. 

Agitati inainte de fiecare utilizare.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, la temperaturi sub 25°C. A nu se lasa la indemana copiilor.

Atentionare!

Produsul nu este indicat copiilor sub 12 luni. Nu este recomandat in sarcina sau alaptare. Contine extract de lemn dulce. Consultati medicul in cazul in care se urmeaza un tratament medicamentos.  

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este o miere monoflora, preparata de albine din florile arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. 

Datorita proprietatilor sale antibacteriene, antimicrobiene si antivirale, confirmate de numeroasele studii efectuate de Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda si de multe alte universitati din intreaga lume, mierea de Manuka este considerata a fi cel mai puternic antibiotic natural.

Spre deosebire de mierea cruda obisnuita, mierea de Manuka are un continut extrem de ridicat de MGO (metilglioxal) - o substanta activa cu rol antibacterian, responsabila pentru utilizarea acestui produs in scopuri medicale. 

Despre MGO , factorul unic al mierii de Manuka MGO , factorul unic al mierii de Manuka, este componenta activa care indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol: cu cat nivelul de metilglioxal este mai mare, cu atat proprietatile antibacteriene sunt mai puternice. 

Astfel avem: 

Mierea MGO 100+

Nivel de intretinere Este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri de gat etc.) 

Mierea MGO 250+

Nivel util Este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi, urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita zilnica 

Mierea MGO 400+

Nivel extra, cu activitate ridicata Se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care sunt rezistente la tratamente.

Mierea MGO 550+

Nivel superior, cu activitate foarte ridicata Se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. 

Mierea MGO 850+

Nivel ultra, cu activitate extrem de ridicata Se recomanda in cazurile unor infectii bacteriene foarte puternice, care au o rezistenta sporita la tratamente. 

MAI POTI CITI