Stimuforten H păreri forum Tratament intensiv pentru stimularea creșterii parului. Prospect, reduceri de preț.

Tratament intensiv pentru stimularea cresterii parului Stimuforten H, 125ml, Pharmaceris păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cine a folosit, cât se folosește și dacă merită cumpărat. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,60
2. Opinii Negative- 0,40
3. Sentiment Neutru - 0,47

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Tratamentul intensiv pentru stimularea cresterii parului Stimuforten H, a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. 

pareri am folosit Tratament intensiv pentru stimularea cresterii parului Stimuforten H pret redus


Ce este și pentru ce se folosește Stimuforten H păreri forum Tratament intensiv pentru stimularea creșterii parului


Produsul este recomandat femeilor si barbatilor care se confrunta cu caderea periodica si prematura excesiva a parului. 

Ajuta la combaterea raririi parului si calvitiei legata de predispozitiile genetice si de factorii hormonali (alopecie androgena) sau de mediu. 

Previne eficient caderea parului cauzata de medicatie prelungita, stres, oboseala, slabiciune generala (de exemplu, legata de dieta), precum si din cauza nivelului scazut de hormoni, de ex., dupa sarcina.

Un produs special cu o combinatie unica de ingrediente active: 

Natural Growth Factor FGF si complexul de cofeina cu dublu efect: previn caderea parului si stimuleaza cresterea firelor noi. 

Complexul actioneaza la nivelul bulbilor pilosi, imbunatateste microcirculatia si oxigenarea celulara prin incetinirea imbatranirii firelor de par, accelerarea cresterii lor naturale si prelungirea duratei de viata a acestora (faza anagena). 

Drept urmare, inhiba caderea prematura a parului, rarirea si calvitia cauzate de diversi factori.

Complexul cu eficacitate confirmata stiintific stimuleaza genele foliculilor pilosi inactivi pentru a produce fire de par noi, asa-numitele fire de par vellus, care maresc vizibil volumul parului si reduc vizibilitatea scalpului.

Cofeina previne caderea prematura a parului din cauze genetice si calvitia prin neutralizarea efectului negativ al hormonilor (androgeni, DHT).

Produsul intareste si ingroasa firul de par, netezeste structura si imbunatateste volumul parului. Produsul extrem de tolerabil are pH neutru al pielii.

Beneficii:

Nu ingreuneaza parul si nu il ingrasa;

Formula este activa timp de 24 de ore. In cazul caderii intense a parului, aplicati produsul in fiecare dimineata si seara pe parul umed sau uscat, impartit in suvite;

Mod de utilizare: pulverizati pe fiecare parte de trei ori apasand butonul atomizor. Aplicati pe tot scalpul (15-18 doze), apoi masati usor. Nu necesita clatire. Aplicati regulat pana dispar simptomele. Agitati bine inainte de utilizare.

Recomandari: pentru ca tratamentul sa fie mai eficient, produsul trebuie utilizat in combinatie cu samponul si balsamul care stimuleaza cresterea parului pentru utilizare zilnica din gama Pharmaceris H. Utilizati produsul ca parte a tratamentului profilactic de cateva ori pe saptamana, seara.

MAI POTI CITI