TAMBOCOR 100 mg păreri forum unde găsesc înlocuitor Flecainidă. Rezumat prospect, contraindicații.

Tambocor 100 mg păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre tambocor 100 mg pret unde gasesc tambocor, Tambocor 100 mg dr max online, inlocuitor tambocor flecainida 100 mg romania. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,44
3. Sentiment Neutru - 0,41

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat medicamentul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Rezumat prospect Tambocor 50 / 100 mg comprimate acetat de flecainida


Ce este Tambocor si pentru ce se utilizeaza

Tambocor comprimate este utilizat pentru a trata urmatoarele boli, atunci când alte medicamente nu au avut efect:

pareri am folosit TAMBOCOR 100 mg  Flecainidă

• contractii cu frecventa crescuta a camerelor superioare ale inimii (tahicardie jonctionala, tahicardie supraventriculara din cadrul sindromului WPW, fibrilatie atriala paroxistica, in absenta alterarii functiei ventriculului stâng);

•  contractii cu frecventa crescuta a camerelor inferioare ale inimii care sunt manifeste clinic si care afecteaza calitatea vietii (tahicardii ventriculare);

• batai neregulate ale camerelor inferioare ale inimii (extrasistole ventriculare);

•  batai foarte rapide ale inimii care pot pune viata in pericol (tahicardii ventriculare cu potential letal).

Cum sa utilizati Tambocor

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Tambocor NU este recomandat copiilor cu vârsta mai mica de 12 ani deoarece datele disponibile sunt insuficiente.

ADULTI

Aritmii supraventriculare (batai neregulate ale inimii care sunt initiate in camerele superioare ale inimii)
 
Doza de initiere este Tambocor 50 mg de doua ori pe zi. Daca nu este obtinut rezultatul dorit, doza zilnica poate fi crescuta pâna la 300 mg.
 
Aritmii ventriculare (batai neregulate ale inimii care sunt initiate in camerele inferioare ale inimii).
 
Doza de initiere este Tambocor 100 mg de doua ori pe zi. In cazul in care este necesara obtinerea rapida a controlului aritmiei sau pacientul este supraponderal, doza maxima zilnica este de 400 mg.
 
Dupa 3-5 zile de la debutul tratamentului se poate incerca reducerea dozei, pâna la doza minima care mentine controlul aritmiei. Reducerea dozelor este posibila in tratamentul de lunga durata.

Reactii adverse posibile și contraindicații

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane):

- ameteli, de obicei trecatoare;
- vedere incetosata sau dublarea imaginii.

Frecvente (pot afecta pâna la 1 din 10 persoane):
 
agravarea starii inimii dumneavoastra; aparitia unor noi manifestari la nivelul inimii, cum ar fi modificari ale frecventei batailor inimii dumneavoastra (mai ales la persoanele care aveau probleme cu inima anterior); respiratie dificila; senzatie sau stare de rau; stare de teama; afectare a miscarilor; senzatie de intepatura in orice parte a corpului; probleme de coordonare; inrosirea brusca si trecatoare a fetei; transpiratii abundente; senzatie de lesin; tremuraturi; senzatie de rotire a spatiului inconjurator; senzatie de oboseala accentuata;

Mai putin frecvente (pot afecta pâna la 1 din 100 de persoane):

modificari ale numarului si formei celulelor din sânge, inflamatii ale plamânului (pneumonite), uscaciune a gurii, modificari ale gustului, greata, varsaturi,  constipatie, durere abdominala, scadere a apetitului, diaree, dispepsie, flatulenta,

Tambocor NU trebuie utilizat in timpul sarcinii decât daca este absolut necesar, deoarece se stie ca medicamentul traverseaza placenta si ajunge in circulatia fatului. Daca administrarea acestuia in timpul sarcinii nu poate fi evitata, se recomanda monitorizarea nivelului plasmatic al flecainidei in circulatia materna.

NU utilizati Tambocor daca aveti boala cardiaca valvulara, disfunctie de nod sinusal, defecte de conducere atrioventriculara, bloc atrioventricular; daca ati avut infarct miocardic (atac de cord)!

MAI POTI CITI