Tonimer Lab Isotonic baby spray pareri forum cine a folosit, prospect, preturi reduse

Pareri despre Tonimer Lab Isotonic baby spray, 100ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse TONIMER 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Tonimer Lab Isotonic baby spray, 100ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs TONIMER un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Tonimer Lab Isotonic baby spray, 100ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Rezumat prospect 

Tonimer Lab Isotonic baby spray este o apa de mare solutie sterila izotonica, pentru igiena zilnica, formulata pentru sugari si copii pana la varsta de 3 ani, cu rol de indepartare si fluidificare a mucusului din pasajele nazale.

Compozitie

Apa de mare, solutie izotonica sterila, bogata in oligoelemente si saruri minerale.

Fara conservanti si fara gaz propulsor in contact cu produsul.

Indicatii


Pulverizarea fina si aplicatorul cu actiune delicata fac potrivit acest produs, in mod particular, pentru a indeparta si fluidifica mucusul din pasajele nazale ale sugarilor si copiilor, in caz de uscaciune a membranei mucoasei nazale si raceli.

Mod de administrare


Poate fi utilizat zilnic - de mai multe ori pe zi, timp de 15 zile sau in conformitate cu recomandarile medicului

Pentru nou-nascuti si copii pana la varsta de 3 ani

MAI POTI CITI