Arnikids gel antiinflamator pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Arnikids gel, 20 ml antiinflamator extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse TIS FARMACEUTIC 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Arnikids gel, 20 ml antiinflamator este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs TIS FARMACEUTIC un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca Arnikids gel, 20 ml antiinflamator are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri reale preturi reduceri

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Ce este si pentru ce se foloseste Arnikids gel antiinflamator


Gel cu miros aromat, de plante, in timpul aplicarii, produce o senzatie de racoare si de calmare imediata a durerii in cazul loviturilor, edemelor, contuziilor, intepaturilor de insecte.

Extractul din arnica are efect antiinflamator, stimuleaza circulatia sangelui si accelereaza resorbtia hematoamelor, iar extractul din patlagina acelereaza procesele naturale de cicatrizare si regenerare a epidermei.

Ingredinte compozitie Arnikids gel antiinflamator


extracte din plante (arnica, patlagina).

Recomandari Arnikids gel antiinflamator


-echimoze,-edeme,-contuzii,-dureri musculare,-intepaturi de insecte.

Utilizare Arnikids gel antiinflamator


Se maseaza usor zona afectata, de 2-3 ori/zi.

Prezentare - tub x 20ml

MAI POTI CITI