Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres de Noel Janis-Norton carte pdf ebook download gratis recenzii si pareri

Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres de Noel Janis-Norton carte pdf ebook epub download ce se cauta pe forumuri, Facebook sau pe grupurile cu pareri despre dezvoltare personala de pe internet:

Pareri cartea Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres de Noel Janis-Norton

Tu ai citit cartea si te-a ajutat? Lasa parerea ta despre carte in sectiunea de comentarii indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.Cu cat mai multe pareri despre cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Chiar daca ati gasit cartea Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres de Noel Janis-Norton in format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandam sa dai dai dovada de apreciere fata de autori si sa o cumperi.

O carte pdf sau pe hartie costa foarte putin in comparatie cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cartilor in format pdf este ilegala.


pareri reale preturi reduse


Ratingul satisfactiei cititorilor - 4.29

Scurta recenzie cartea Cum sa-ti ajuti copilul la teme cu calm si fara stres de Noel Janis-Norton

Fiecare parinte isi doreste ca, inca din primii ani de scoala, copilul lui sa asimileze cat mai temeinic notiunile si deprinderile care ii vor asigura un bun start in viata. Insa cand vine vorba despre "temele pentru acasa ", tentatiile desenelor animate si jocurilor video, cantitatea uneori prea mare de exercitii si programul haotic al copilului transforma temele in corvoada, nervi si plansete. 

Bazandu-se pe zeci de ani de predare si consiliere psihoeducationala, autoarea ofera parintilor cele mai adecvate solutii pentru a-i ajuta pe copii sa devina mai ordonati, mai implicati si mai autonomi in rezolvarea temelor scolare. 

Pornind de la o serie de tehnici psihologice ( "lauda descriptiva ", "ascultarea reflexiva ", "recompense si masuri "), autoarea demonstreaza, cu nenumarate exemple, cum stabilirea unui program constant si previzibil pentru teme (inclusiv in perioadele de vacanta) poate imbunatati nu doar deprinderile de citit, scriere si memorare, dar si motivatia si increderea in sine a copilului. 

Cartea se adreseaza parintilor cu copii intre 4 si 14 ani, precum si invatatorilor si profesorilor de gimnaziu.

Noel Janis-Norton, invatatoare si psihopedagog cu peste 40 de ani experienta didactica in SUA si Anglia, este creatoarea metodei Parentajul mai calm, mai usor si mai fericit .
  
Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic.

O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit din care puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.

MAI POTI CITI