DACIA PLANT Imunostimulent sirop pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre DACIA PLANT Imunostimulent sirop, 200 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse naturiste pentru stimularea imunitatii la copii si adulti.

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca DACIA PLANT Imunostimulent sirop, 200 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca DACIA PLANT Imunostimulent sirop, 200 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

pareri am folosit DACIA PLANT Imunostimulent sirop


Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Raciti des, obositi repede? Cand sistemul imunitar este scazut, organismul nu mai este capabil sa lupte cu virusii si infectiile, ca urmare ne confruntam cu diverse boli, rezultand probleme majore atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Elixirul din plante medicinale de la Dacia Plant - Imunostimulent sirop reprezinta o asociere de plante si produse apicole care actioneaza atat asupra imunitatii organismului cat si asupra afectiunilor deja contactate ca urmare a slabirii mecanismelor imunitare.

Devenind un intrument forte in lupta cu problemele imunitare.

Beneficii DACIA PLANT Imunostimulent sirop


intareste sistemul imunitar,sustine organismul in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor.

Ingrediente DACIA PLANT Imunostimulent sirop


Extract moale din plante si produse apicole [echinacea (Echinacea purpurea) - parti aeriene (39%), catina (Hippophae rhamnoides) - extract 5.1 din fructe (20%), brusture (Arctium lappa) - radacini (20%), isop (Hyssopus officinalis) - parti aeriene (20%), plop-negru (Populus nigra) - extract hidroalcoolic din muguri (0,5%), propolis - extract hidroalcoolic (0,5%)] (35,97%), acid citric (0,02%), amestec de uleiuri esentiale [lamai (Citrus limonum) (30%), brad (Abies alba) (30%), ienupar (Juniperus communis) (25%), tea-tree (Melaleuca alternifolia) (10%), cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) (5%)] (0,01%), zahar brut (64%).

Mod de administrare DACIA PLANT Imunostimulent sirop


Adulti si tineri peste 14 ani

cate 15 ml de sirop (o lingura) de 3-4 ori pe zi.

Copii intre 7 si 14 ani

cate 10 ml de sirop (2 lingurite) de 3-4 ori pe zi.

Copii intre 2 si 7 ani

cate 5 ml de sirop (o lingurita) de 3 ori pe zi.

Contraindicatii / Atentionari DACIA PLANT Imunostimulent sirop


Sarcina, alaptare, intoleranta la propolis sau la oricare dintre componentele produsului.

MAI POTI CITI