De ce NU Slabim din cauza Bacteriilor responsabile de metabolism. Remedii care functioneaza.

Excesul de greutate nu este întotdeauna rezultatul lipsei de voință sau al unei predispoziții genetice. 

Din ce în ce mai multe studii științifice demonstrează că, dacă ați încercat toate modalitățile de a pierde în greutate, știți despre toate antrenamentele și abordările complexe, dar nu există niciun rezultat - motivul este dezechilibrul florei intestinale, trebuie să schimbați raportul. de bacterii din intestin

Metabolismul este un set complex de reacții metabolice necesare pentru a menține viața corpului și a pierde în greutate, inclusiv. Acest sistem depinde de un număr mare de factori, astfel încât eșecurile în funcționarea sa nu sunt atât de ușor de găsit. 

Un rol important în activitatea metabolismului îl joacă compoziția microbiotei - microorganisme, bacterii din intestinele noastre, așa că starea acestora trebuie monitorizată cu deosebită atenție.

Cum să avem grijă de bacteriile noastre (flora intestinala), astfel încât acestea să ajute la îmbunătățirea metabolismului și să rămână sănătoase pentru a putea slabi


Compoziția florei intestinale depinde de o mare varietate de factori: de nutriție, de agenții antibacterieni luați (în special în copilărie), de activitatea hormonală, de prezența sau absența focarelor de inflamație cronică, de activitatea diferitelor părți ale tractului gastrointestinal și așa mai departe. 

remedii flora intestinala pentru a slabi natural

Nu ar trebui să reduceți activitatea metabolismului doar la activitatea câtorva bacterii din intestin.

Unele cercetări asupra modului în care funcționează bacteriile în intestin au arătat într-adevăr că mai multe specii joacă un rol specific în rata metabolică. 

Deci, în SUA, în timpul unui experiment pe șoareci, s-a dovedit că unele tipuri de Clostridium asigură menținerea greutății normale, deoarece atunci când nivelul acestor bacterii a scăzut, greutatea a început să crească. 

Cu toate acestea, în acest moment această descoperire nu este folosită în medicina practică, deoarece încă trebuie îmbunătățită.

Există bacterii aparținând tipului Firmicute, care descompun activ carbohidrații simpli în intestin, ceea ce provoacă o creștere a absorbției zaharurilor de către organism. Acestea includ, de exemplu, Staphylococcus aureus .

Una dintre bacteriile care lipsesc din intestinele persoanelor supraponderale este Helicobacter pylori , care reglează nivelul de grelină, un hormon care stimulează apetitul . 

Aceste bacterii există în simbioză cu noi de mii de ani, dar în corpul uman modern sunt mult mai puțin din cauza igienei excesive și a utilizării antibioticelor.

Pentru normalizarea procesului de regenerare fiziologică a mucoasei intestinale și de formare a butiratului necesar, două bacterii sunt importante: Akkermansia muciniphila și Brausnice faecalis

Creșterea Akkermansia muciniphila se observă odata cu o creștere a salivației, așa că este foarte important să mesteci bine alimentele (până la 30-40 de mișcări de mestecat pentru fiecare bucată de mâncare!).

De asemenea, cresterea acestei bacterii este favorizata prin folosirea pulberii de salcam, consumul moderat de fructe acre, morcovi, telina, castraveti, mar. De asemenea, este important să bei suficientă apă între mese.  

Odată cu creșterea numărului de Akkermansia muciniphila, se remarcă și o creștere a nivelului de Brausnice faecalis

Această creștere poate fi accelerată prin consumul de legume și alimente fermentate (suc de varză murată, usturoi sălbatic, kombucha) , precum și un consum moderat de unt.

Desigur, este important să se țină cont de posibilele intoleranțe alimentare, istoric și afecțiuni și boli identificate

MAI POTI CITI