FORCAPIL ANTI CĂDEREA PĂRULUI comprimate păreri forumuri, reacții adverse, preț farmacie online

Pastile Forcapil anti caderea parului păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre de ce se ia forcapil dimineata, forcapil reactii adverse, forcapil ingrasa pareri, priorin sau forcapil.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Forcapil anti caderea parului comprimate și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,61
2. Opinii Negative- 0,44
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
Forcapil anti caderea parului comprimate pareri forum inlocuitor


Pentru alții, Forcapil anti caderea parului a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Ce este și pentru ce se folosește Forcapil anti caderea parului, 30 comprimate


Forcapil este un supliment alimentar recomandat persoanelor ce doresc sa pastreze frumusetea parului.

Forcapil ANTI CADEREA PARULUI asociaza plante acestor nutrienti esentiali. Feriga PARUL-MAICII-DOMNULUI ajuta la mentinerea sanatatii parului si preintampina caderea parului. Vitamina B8/biotina, zincul si Coada-calului contribuie la mentinerea sanatatii parului.

Proprietati: Laboratoarele Arkopharma, cu experienta sa vasta in domeniul fitoterapiei si al suplimentelor alimentare, au elaborat special produsul Forcapil ANTI CADEREA PARULUI, care vine cu o formula inovatoare datorita complexului de aminoacizi (cistina – metionina – arginina).

Forcapil ANTI CADEREA PARULUI asociaza plante acestor nutrienti esentiali. Feriga PARUL-MAICII-DOMNULUI ajuta la mentinerea sanatatii parului si preintampina caderea parului. Vitamina B8/biotina, zincul si Coada-calului contribuie la mentinerea sanatatii parului.

Ingrediente compozitie Forcapil anti caderea parului, 30 comprimate


Extract a ferigii Parul Maicii Domnului – 150 mg, 
pudra de coada calului – 45 mg, 
L-cisteina – 400 mg, 
L-metionina – 100 mg, 
L-arginina – 6 mg, 
vitamina D3 – 5ug, 
vitamina B5 – 6 mg, 
vitamina B8 – 450 ug, 
vitamina B9 – 200 ug, 
zinc – 10 mg, 
cupru – 1 mg.

Substante active: L-cistina; L-metionina; extract din parti aeriene de Parul Maicii Domnului (Adiantum capillus-veneris); pulbere din parti aeriane de Coada-calului (Equisetum arvense); agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, carbonat de calciu, celuloza , acid stearic, hidroxipropilceluloza, coloranti:caramel simplu, concentrat de mar, coacaze negre si ridiche; oxid de zinc, gluconat de cupru, vitamina B5/pantotenat de calciu, vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, L-arginina baza; agent antiaglomerant: stearat de magneziu, vitamina D3/colecalciferol, vitamina B8/biotina, vitamina B9/acid folic.

Mod de utilizare pastile Forcapil anti caderea parului


1 comprimat pe zi, cu un pahar mare de apa la micul dejun. 

Pentru a corespunde cu durata ciclului de crestere a parului, este recomandata administrarea produsului timp de minimum 3 luni.

Contraindicații și reacții adverse comprimate Forcapil anti caderea parului


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Incepand de la varsta de 15 ani, 1 comprimat pe zicu un pahar mare de apa, la micul dejun. 

Pentru a corespunde cu durata ciclului de crestere a parului, este recomandata utilizarea produsului timp de minimum 3 luni. 

A nu se folosi in timpul sarcinii sau alaptarii. Consultati medicul sau farmacistul in cazul utilizarii concomitente a unui tratament pentru diabet. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

MAI POTI CITI