Gel Papilocare 7 canule păreri forum, prospect, cum se aplică. contraindicații și prețuri compesate

Gel Papilocare, 7 canule cu doza unica x 5ml, Gedeon Richter păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre dacă este compensat, cât timp se utilizează. mod de folosire și contraindicații. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Gel Papilocare 7 canule și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,57
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,34


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Gelul Papilocare 7 canule a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri am folosit Gel Papilocare 7 canule forum reduceri de pret


Ce este și pentru ce se folosește Gel Papilocare, 7 canule cu doza unica x 5ml, Gedeon Richter

Gel reepitelizant al zonei de transformare a colului uterin pentru prevenirea si tratamentul coadjuvant al leziunilor cauzate de HPV.

Dispozitiv medical indicat a se folosi pentru:

Controlul si reepitelizarea zonei de transformare a colului uterin pentru a preveni riscul de aparitie a leziunilor (LSIL) cauzate de HPV.

Tratamentul coadjuvant al leziunilor intraepiteliale cauzate de HPV.

Repararea si reepitelizarea leziunilor mucoasei

Crearea conditiilor pentru o vindecare rapida a leziunilor cauzate de scarpinat datorita senzatiei de arsura si mancarimii.

In cazul leziunilor care provoaca mancarime si / sau prurit: formeaza un film de protectie care reduce rapid disconfortul, creand conditiile potrivite pentru a favoriza procesul natural de vindecare.

Proprietăți

Niosomi de acid hialuronic: actiunea lor principala este hidratarea superficiala a tesuturilor, asigurand elasticitatea.

Niosomi de β-glucan: datorita proprietatilor lor antioxidante mentin structura si functionalitatea naturala a pielii si a membranelor mucoase.

Fitosomi din Centella asiatica: actiune de reparare a membranelor mucoase.

BioEcolia®: alfa-oligoglucan care stimuleaza cresterea florei bacteriene benefice si reechilibreaza microflora

Aloe vera: actiune hidratanta, reepitelizanta si reparativa la nivelul mucoasei.

Coriolus versicolor: actiune reepitelizanta a leziunilor si micro-leziunilor.

Extract de Neem: actiune emolienta care favorizeaza procesul natural de vindecare cu ameliorarea simptomelor de roseata si mancarime.

Mod de utilizare:

Aplicati o canula cu doza unica de preferinta inainte de culcare. 

Apasati recipientul pentru a goli continutul acestuia si indepartati-l usor, fara clatire.

Aruncati canula cu doza unica.

Se recomanda aplicarea o data pe zi timp de 21 de zile, iar apoi tot a doua zi, conform prescriptiei medicale.

Contraindicații Gel Papilocare 7 canule

A nu se utiliza la persoane cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre ingredientele sale. 

Daca dupa aplicare simtiti disconfort, intrerupeti utilizarea si adresati-va medicului. Daca sunteti gravida, adresati-va medicului inainte de utilizare.  

MAI POTI CITI