Herpes pe buze: cum să scapi rapid de el. Forum remedii care vindecă natural herpesul.

Majoritatea oamenilor nu prezintă niciodată simptome ale infecției  cu ambele tipuri de virus herpes, dar există „norocoși” care suferă periodic de erupții neplăcute pe buze și pe față. 

Este posibil să scapi de ele mai repede? De reținut ca de herpes nu poți scăpa rapid în câteva ore!!!

Primul tip de herpes simplex (HSV-1) se transmite cel mai adesea prin contact oral, al doilea tip (HSV-2) se transmite pe cale sexuală.

Erupțiile faciale apar cel mai adesea cu HSV-1, dar unii pacienți cu al doilea tip au aceleași simptome. 

Din păcate, este imposibil să scăpăm de herpes, infecția se instalează în corpul nostru pe viață. Dacă vreun „înțelept” îți oferă un remediu de încredere pentru herpes, nu-l crede.

forum scapa de herpes la gura in cateva ore gura tratament rapid

Virusul își amintește de el însuși pe fundalul unui sistem imunitar slăbit , de regulă, din cauza infecțiilor anterioare, stresului sever, lipsei de somn, stilului de viață sedentar și chiar în timpul menstruației. Așa că, dacă nu vrei să te plimbi cu o rană urâtă pe față, încearcă să ai grijă de sănătatea ta.

Dacă aceasta este prima ta „experiență” cu herpes, adică ai contractat virusul și simptomele au apărut după contactul cu persoana infectată (de obicei în 20 de zile), simptomele pot fi mult mai severe decât în ​​timpul unei recăderi. În acest caz, este posibil să aveți febră, dureri de gât și de cap, ganglioni limfatici umflați - adică simptome de răceală. De aceea, mulți oameni confundă manifestarea herpesului cu SARS.

IATĂ CE TREBUIE FĂCUT DACĂ APARE O ERUPȚIE HERPETICĂ

Dacă vă confruntați pentru prima dată cu manifestări de herpes, asigurați-vă că consultați un medic care vă va ajuta să alegeți tratamentul potrivit. De regulă, în astfel de cazuri, sunt prescrise medicamente antivirale și agenți pentru uz extern.

Asigurați-vă că zonele inflamate ale pielii sunt uscate și curate . Nu utilizați ruj și alte produse cosmetice, încercați să atingeți mai puțin veziculele.

Vezicule herpes turnate - ferește-te de adăugarea de infecții bacteriene concomitente. Desigur, bulele se pot micșora și se pot transforma în cruste, dar se pot, de asemenea, să deterioreze. Aici, preparatele care conțin la bază un antiseptic bun, care vizează în mod special aceste complicații, vor ajuta.

Utilizați analgezice fără prescripție medicală, cum ar fi ibuprofenul, pentru a calma durerea.

Păstrați un stil de viață sănătos ori de câte ori este posibil.

EXISTĂ VREO MODALITATE DE A ACCELERA PROCESUL DE VINDECARE A HERPESULUI

Există mai multe remedii care pot ajuta la ameliorarea inflamației. Dar trebuie să rețineți că eficacitatea lor nu este susținută de dovezi suficiente, deși pot fi considerate sigure. Acestea trebuie utilizate pe fundalul tratamentului prescris de un medic.

Balsam cu extract de melisa

Melisa medicinală de lămâie ajută la ameliorarea roșeață și umflături și poate proteja împotriva infecțiilor bacteriene. Este mai bine să alegeți produse care conțin cel puțin 1% balsam de lămâie.

Gheață și comprese reci

Nu va accelera vindecarea, dar poate ameliora disconfortul și inflamația.

Produse cu extract de aloe vera

Această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și poate ajuta la vindecarea erupțiilor. Un mic studiu in vitro a confirmat eficacitatea limitată a aloe vera în tratamentul herpesului, dar trebuie înțeles că concluziile definitive pot fi trase numai după studiile pe oameni, și nu in vitro. 

Cremă de protecție solară

Această recomandare este dată de site-ul Healthline. Crema poate proteja zonele afectate de expunerea la lumina soarelui și de posibilul risc de noi inflamații.

MAI POTI CITI