K-9 Complete tablete pentru câini păreri forum sfaturi, informații, preturi si reduceri

K-9 Complete, 180 tablete are in medie recenzii de peste 4,63 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul pentru câini cu cu enzime digestive.

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca K-9 Complete, 180 tablete este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
oferte bune reduceri de pret


K9 Complete 180 tablete este un supliment nutritional complet si echilibrat cu enzime digestive si antioxidanti pentru caini de toate varstele si rasele.

Recomandari:

K-9 Complete este recomandat pentru toate rasele de caini, indiferent de marime, varsta si nivel de activitate.

K-9 Complete este benefic pentru cainii in crestere, pentru femelele gestante sau lactante si pentru cainii activi.

K-9 Complete ere o formula echilibrata, completa si eficienta care permite o recuperare rapida a animalelor bolnave sau post-operator si ajuta la mentinerea unei sanatati optime a cainilor si cateilor.

K-9 Complete asigura o formula echilibrata de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi, enzime digestive, antioxidanti si alti factori care impreuna ajuta la sanatatea cainelui dumneavoastra.

Este important sa administrezi cainelui tau multi-vitamine pentru ca acestea sunt nutrienti esentiali pentru cainii adulti si cateii in crestere si nu se regasesc in hrana preparata in casa si/sau in suplimentele obisnuite. 

*Nu este recunoscut ca un nutrient esential de catre Profilul Nutritiv al Cainelui al AAFCO - SUA.

Multe produse similare nu contin vitamina K, acid lipoic, betaina, metionina, cromul si cobaltul, elemente indispensabile pentru sanatatea cainilor.

K-9 Complete este disponibil sub forma de tablete delicioase si masticabile cu un gust de ficat de pasare.

Important: K-9 Complete intra in categoria farmacie. 

Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. 

Informatiile produsului K-9 Complete, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila.

MAI POTI CITI