MENTHOLAX capsule păreri forumuri laxative naturale. Prospect, mod de administrare, preț farmacie.

Mentholax, 24 capsule moi, Pharco păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun laxativ natural, leacuri din batrani pentru constipatie, laxativ natural cu efect imediat.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Mentholax capsule moi și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,22
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Mentholax Pharco a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri am folosit laxativ natural Mentholax Pharco


Ce este si pentru ce se foloseste Mentholax, 24 capsule moi, Pharco


Mentholax este un supliment natural care combina proprietatile laxative ale extractului de senna cu cele antiflatulente si antispastice ale uleiului de menta.

Proprietati și beneficii:

- Mentholax se prezinta sub forma de capsule moi enterosolubile care nu irita stomacul si se deschid direct la nivel intestinal, unde isi exercita efectul de stimulare a tranzitului, favorizand totodata eliminarea excesului de gaze si ameliorarea spasmelor intestinale.

- Efectul apare in mod normal in 6-12 ore dupa administrare. De aceea, se recomanda utilizarea capsulelor de Mentholax in cursul serii pentru ca efectul sa apara dimineata.

- Produsul este indicat la pacientii cu constipatie cronica si ocazionala, asociata cu flatulenta, hemoroizi, fisuri anale, ca laxativ de electie pentru varstnici (pentru ca nu produce incontinenta fecala si tulburari hidro-electrolitice) si eficient in pregatirea pentru colonoscopie si interventii chirurgicale in reg. ano-rectala. De asemenea, mai este indicat in sarcina si lauzie.                                                                                                  

Compozitie Mentholax, 24 capsule moi, Pharco


: O capsula contine: extract purificat de senna (Cassia Occidentalis) 20mg, ulei de menta (Mentha Piperita) 100mg.

Mod de administrare Mentholax, 24 capsule moi, Pharco

a) Adulti:

- Constipatie habituala (cronica): 1 capsula de 3 ori pe zi. Se administreaza ca tratament pentru cel putin 21 de zile. 

- Constipatie ocazionala: 1-2 capsule seara.

b) Copii:

- Copii peste 6 ani: 1 capsula seara la culcare.

MAI POTI CITI