Păreri am folosit Crema emolienta Exomega Control A-derma pentru pielea atopica. Prospect, prețuri reduse.

Crema emolienta Exomega Control, 200ml, A-derma păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune tratamente pentru pielea atopica si foarte uscata, predispusă la mâncărimi. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,66
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,37


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Crema emolienta Exomega Control A-derma este produs cosmetic este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul dermatolog si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

pareri forum a-derma-exomega-control-crema-x-200-ml


Ce este și pentru ce se folosește Crema emolienta Exomega Control A-derma


Crema emolienta anti-mancarime calmeaza mancarimea si ajuta la distantarea puseurilor de uscaciune, reducand in acelasi timp roseata pielii uscate predispusa la eczema atopica. 

Eficacitatea sa de 360° reduce, de asemenea, uscaciunea pielii, intareste bariera cutanata si ajuta la reechilibrarea microbiomulu. 

O crema hranitoare bogata, cu o textura non-grasa si non-lipicioasa, pentru o actiune tripla de calmare dintr-o singura aplicare pe zi. 

O formula bazata pe extract de Ovaz Rhealba, cu 95% ingrediente de origine naturala si fara parfum, pentru aplicare de la nastere.

La fel ca toate produsele de ingrijire emoliente cu extract de Ovaz Realba®, Crema anti-mancarime Exomega Control a fost citata in recomandarile europene in dermatologie pentru managementul eczemei atopice: Emolient PLUS

Mod recomandat de utilizare Crema emolienta Exomega Control A-derma


Inainte de a aplica Exomega Control crema emolienta, curatati mai intai pielea cu un produs de igiena exomega control. 

Inainte de aplica pe corp crema, incalziti-o intre palme. 

Aplicati in miscari circulare.

MAI POTI CITI