Păreri am folosit Sampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE mod de utilizare, preț mic online

Sampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre sampon kerastase par deteriorat, Kerastase resistance sampon cum se folosește, sampon kerastase hidratant, cel mai bun sampon kerastase.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Sampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

Am observat ca multi din cei care au utilizat șamponul KERASTASE DENSIFIQUE, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, KERASTASE DENSIFIQUE a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.


Ce este și pentru ce se folosește șamponul pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE


Parul fin este extrem de sensibil, motiv pentru care necesita ingrijire speciala. Predispus la rupere si adesea lipsit de vitalitate, parul fin are nevoie de sampon si balsam pentru sporirea volumului, cu efect de intarire. 

Un sampon pentru par fin, 1000 ml, KERASTASE DENSIFIQUE este alegerea perfecta pentru remedierea acestor incoveniente. 

KERASTASE DENSIFIQUE curata in profunzime pielea capului si firul de par, asigurand elasticitatea necesara pentru a fi rezistent. Samponul KERASTASE DENSIFIQUE nu incarca firul de par.

Beneficii Sampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE:

-Spala parul si curata pielea capului;
-Mentine un nivel optim de hidratare;
-Intareste firul de par;
-Restabileste elasticitatea si vitalitatea parului;
-Regenereaza si hraneste parul;
-Nu incarca firul de par;
-Par cu aspect mai dens, mai bogat, par mai rezistent;

Ingrediente Sampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE:


-Acid hialuronic;
-Gluco-peptide;
-Ceramida.

Mod de utilizare Șampon pentru par fin KERASTASE DENSIFIQUE:


Aplicati pe parul umed o cantitate potrivita lungimii parului, pornind de la radacini si distribuiti pe toata lungimea, masati si clatiti.

Se recomanda pentru toate tipurile de scalp, pentru ingrijirea parului subtiat si caderea parului.

Sampon pentru par fin, 1000 ml, KERASTASE DENSIFIQUE stopeaza caderea parului si e recomandat pentru toate tipurile de scalp.

MAI POTI CITI