Păreri am folosit Bropulin Elixir sirop de tuse natural pentru copii cu propolis și 6 plante forum preturi mici reduse

Bropulin Elixir sirop de tuse natural pentru copii cu propolis și 6 plante, 250 ml păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun sirop de tuse copii, cel mai bun sirop de tuse naturist grădina sănătății, leacuri batranesti pentru tuse copii, nu mai scapam de tuse la copii, sirop tuse seaca copii 1 an . 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,42


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Bropulin Elixir sirop de tuse natural pentru copii a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Sirop de tuse Bropulin Elixir pareri forum contraindicatii cine a folositAcest produs naturist pentru combaterea tusei este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Ce este și pentru ce se foloseste Bropulin Elixir sirop de tuse natural pentru copii cu propolis și 6 plante


Bropulin Elixir este un remediu naturist eficient care are la bază un amestec de 6 plante (acerola, echinaceea, cimbru, pătlagină, ovăz și roua cerului) și propolis, fiind ideal pentru calmare tusei, reducerea durerii în gât și remedierea simptomelor neplăcute ale gripei.

Siropul este dedicat tratarii infectiilor tractului respirator, fiind la fel de eficient si in prevenirea instalarii afectiunilor de acest tip.

Propolisul din compozitie are multiple proprietati benefice pentru organismul celor mici, fiind un puternic antiseptic, antiinflamator, calmant si imunostimulant.

Ingrediente compoziție Bropulin Elixir sirop de tuse natural pentru copii 


• Acerola - planta bogata in vitamina C, intareste sistemul imunitar si contribuie benefic la tratarea gripei si racelii

• Echinaceea - extract imunostimulant, antiseptic si antiinflamator, creste rezistenta organismului si lupta impotriva virusurilor
Cimbru - remediu naturist eficient impotriva oricarui tip de tuse

• Patlagina - are un efect calmant asupra durerii in gat si favorizeaza expectoratia si eliminarea secretiilor.

• Ovaz - planta benefica pentru ameliorarea durerii in gat si reducerea senzatiei de iritatie

• Roua cerului - reduce durerea in gat, calmeaza tusea si lupta impotriva virusurilor

Mod recomandat de administrare

Pentru copii intre 1 si 3 ani: o lingurita (5 ml) inainte de micul dejul si o lingurita (5ml) inainte de cina – Doza zilnica: 10 ml

Pentru copii intre 3 si 7 ani: o lingura (10 ml) inainte de micul dejun si o lingura (10ml) inainte de cina – Doza zilnica: 20 ml

Pentru copii de peste 7 ani: 2 linguri (20 ml) inainte de micul dejun si o lingura (10ml) inainte de cina – Doza zilnica: 30 ml

MAI POTI CITI