Păreri Apielixir Imunitate Forte Albina Carpatina forum apicole bune și ieftine. Prospect, pret redus.

Apielixir Imunitate Forte Albina Carpatina, 20 fiole x 10 ml păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre tratamente apicole de calitate, cât timp se folosesc și ce contraindicații au. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Apielixir Imunitate Forte  și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,33
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Apielixir Imunitate Forte  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.Prospect Apielixir Imunitate Forte  20 fiole x 10 ml

APIELIXIR imunitate forte cu Laptisor de matca, Propolis, Ginseng-siberian si Vitamina C naturala din fructe de acerola.

Propolisul conține bioflavonoide, uleiuri volatile, oligoelemente, balsamuri și rășini. 

Polenul este bogat in proteine, vitamine, minerale și fibre. Substanțele conținute au efecte revigorante, susținând energia și vitaliatea. Susține imunitatea. 

De asemenea, polenul susține bună-starea gastrointestinală, apetitul, buna funcționare a inimii, sănătatea vaselor de sânge și un nivel echilibrat de lipide, contribuie la confortul în timpul menopauzei.

Laptisorul de matca sustine rezistenta organismului; are propeietati de tonifiere; este util in caz de oboseala, sustine vitalitatea si energia; sustine metabolismul si apetitul; sustine circulatia sangelui; contribuie la functionarea normala a glandelor endocrine; poate proteja celulelel de actiunea radicalilor liberi;  contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Lăptișorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali, acetilcolină și Acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic).

Ginsengul-siberian susține apărarea naturală a organismului; are activitate adaptogenă; contribuie la bună-starea cavității bucale, fiind util în sezonul rece, ajutând tractul respirator superior; tonic pentru susținerea capacităților fizice si mentale în caz de slăbiciune, epuizare și oboseală; contribuie la buna circulație a sângelui, care este asociată cu performanța creierului.

Mod de utilizare recomandat

Adulți: 1 fiolă / zi, de preferință dimineața, cu 15 minute înainte de masă. 

Se recomandă cure de la 10 zile până la maximum 8 săptămâni. 

După fiecare 10 zile se face o pauză de 5 zile.

Se poate utiliza în următoarele moduri

Ca atare, se agită bine fiola înaintea deschiderii (1), se rupe un capăt al fiolei în dreptul benzii albe (2), se acoperă cu degetul, după care se rupe și celălalt capăt (3), care apoi se introduce în gură (4). 

Atenție la marginea ruptă să nu vă răniți cavitatea bucală. Produsul se consumă prin sucțiune sau se scurge conținutul într-un pahar cu apă

Contraindicații și atenționări Apielixir Imunitate Forte Albina Carpatina

A nu se depasi  doza recomandata pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele produsului, persoanelor diabetice sau cu intoleranta la fructoza, persoanelor hipertensive, femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 12 ani.

Ginsengul-siberian poate potenta efectul antidiabeticelor, anticoagulantelor/ antitromboticelor/ antiagregant-plachetare si digoxinei.

Echinacea este contraindicata in boli autoimmune (tuberculoza, scleroza multipla, leucoza, colagenoze, HIV/SIDA), persoanelor alergice la plante din Fam. Asteraceae, persoanelor aflate sub tratament cu medicamente imunosupresive, corticosteroizi..

MAI POTI CITI