Păreri CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala, 50 ml, Quicksilver Scientific forum am folosit, beneficii, preț farmacie

CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala, 50 ml, Quicksilver Scientific păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre beneficii, cât timp se folosește, rezultate și mod de utilizare. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,61
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

coq10-nano-emulsie-lipozomala-50-ml-quicksilver-scientific pareri forum prospect


Ce este și pentru ce se folosește CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala, 50 ml, Quicksilver Scientific


Supliment alimentar sub forma lichida cu continut de CoQ10 lipozomala. Coenzima Q10, cunoscuta si sub denumirea de ubiquinona este o substanta liposolubila, asemanatoare unei vitamine, prezenta in special in mitocondrii – bateriile energetice ale celulelor. 

Este o componenta a unui lant de transport de electroni si participa la respiratia celulara aeroba, care genereaza energie sub forma de ATP. 

In corpul uman, organele cu cele mai mari cerinte de energie – inima, ficatul, rinichii – au cea mai mare concentratie si cea mai mare nevoie de CoQ10.

Beneficii CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala:


CoQ10 (prescurtarea pentru coenzima Q10, cunoscuta si sub denumirea de ubiquinona) este singurul antioxidant solubil in grasimi, pe care il produce organismal uman - se gaseste in abundenta in toate membranele bogate in lipide a celor peste cincizeci de miliarde de cellule ale corpului uman. 

Este esentiala in productia de ATP, moneda energetica universala a celulelor noastre. Mentinerea unor niveluri adecvate de CoQ10 poate fi o parte esentiala a sprijinului pentru sanatatea globala;

Fiecare 1 ml de CoQ10 lipozomal elibereaza 30 mg coenzima Q10. O portie este de 2 pompe. Fiecare flacon contine 50 portii de 30 mg (doua pompe);

CoQ10 este cel mai important antioxidant din mitocondrii, micile uzine energetice care functioneaza ca bateriile regenerabile in fiecare celula a corpului nostru;

Este bine cunoscuta pentru sustinerea sanatatii cardiovasculare. Niveluri ridicate de CoQ10 se gasesc in muschiul inimii, precum si in organele noastre de detoxifiere, cum ar fi rinichii si ficatul. CoQ10 recicleaza si restabileste alti antioxidanti importanti, in special vitamina E. Aceasta molecula benefica poate sustine functionarea sanatoasa a sistemului respirator, a creierului, a sistemului nervos, a ochilor si chiar a sistemului reproducator si a sanatatii parodontale;

Deoarece absorbtia gastrointestinala a CoQ10 este imbunatatita dramatic cu un format nanoemulsificat, Dr. Chris Shade a dezvoltat CoQ10 lipozomal, permitand absorbtia directa in sange. Pe langa ratele exceptionale de absorbtie, aceste particule lipozomale si nanomulsionate foarte mici pot spori circulatia nutrientilor si furnizarea intracelulara;

Quicksilver Delivery SystemTM - cel mai avansat sistem de incapsulare a fosfolipidelor din industria lipozomala, oferind o absorbtie rapida si o biodisponibilitate fara egal, aducand puterea terapiei intravenoase in administrarea orala.

Mod de utilizare CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala:


Cate 2 pompe(1ml) de doua ori pe zi, pe stomacul gol, cu cel putin 10 minute inainte de mese. 

Tineti produsul in gura 30 de secunde inainte de a inghiti. Repetati pana la doza recomandata de consultantul de specialitate. 

Poate fi amestecat in cantitati mici de apa. Refrigerati de la deschidere. Utilizati in termen de 30 de zile de la deschidere.

Precautii / Contraindicații CoQ10 Nano Emulsie Lipozomala:


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Daca sunteti insarcinata consultati specialistul!

MAI POTI CITI