Păreri CYS-Control Flash capsule, prospect, compoziție, contraindicații și preț farmacie

CYS-Control Flash, 10 capsule moi + 10 capsule vegetale, Arkopharma păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cât timp se ia, cine a folosit, ce contraindicații are. 

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,35
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat CYS-Control Flash, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, CYS-Control Flash  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.
CYS-Control Flash pareri forum am folositLasă părerea ta despre CYS-Control Flash in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

Ce este și pentru ce se folosește CYS-Control Flash, 10 capsule moi + 10 capsule vegetale, Arkopharma


Recomandat in episoadele acute de infectii ale tractului urinar (ITU).

De administrat de la primele semne ale infectiilor tractului urinar (ITU).

Contine merisor si 4 uleiuri esentiale 100% naturale care sunt definite din punct de vedere botanic si biochimic (numite EOBBD).

Favorizeaza eliminarea apei, contribuind astfel la functionarea sanatoasa a sistemului urinar.

Ingrediente compoziție pentru 2 capsule vegetale: 


Extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon) 266,6 mg, din care proantocianidine tip A 36 mg, extract din varfuri inflorite de iarba neagra (Calluna vulgaris) 250 mg.

Ingrediente compoziție pentru 2 capsule gelatinoase moi: 


Ulei esential din scoarta de Scortisoara 24 mg, ulei esential din ramuri cu frunze de Niaouli 24 mg, ulei esential din varfuri inflorite de Rozmarin 24 mg, ulei esential din varfuri inflorite de Cimbru-de-iarna/Cimbru-de-munte 24 mg."

Mod de utilizare conform prospectului 


Destinat utilizarii doar de catre adulti. 

Cate 2 capsule (1 capsula vegetala si o capsula gelatinoasa moale) de 2 ori pe zi (dimineata si seara), in timpul mesei cu un pahar mare cu apa timp de 5 zile.

MAI POTI CITI