Pareri forumuri Pila electrica pentru incepatori, Miley, 35.000 rpm, 18 W, 6 capete de slefuit, 6 varfuri de polizare

Pila electrica pentru incepatori, Miley, 35.000 rpm, 18 W, 6 capete de slefuit, 6 varfuri de polizare, neagra din categoria Pila electrica Miley

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afecteaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri reale preturi reduse

Rating Calitate / Pret - 4.12

Pila electrica pentru incepatori, Miley, 35.000 rpm, 18 W, 6 capete de slefuit, 6 varfuri de polizareEste o freza de cu multiple intrebuintari ce poate fi utilizata de incepatori pasionati de ingrijirea unghiilor, in realizarea manichiurilor si pedichiurilor.

Freza de unghii poate fi folosita pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial.

Cu un design modern, unitatea centrala este creata din materiale de o calitate superioara si dispune de un sistem de control al vitezei, o protectie la suprasarcina si oprire de siguranta.

Freza de unghii poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse.

Pila electrica poate atinge o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si include un comutator de directie (doua sensuri de rotatie), fiind adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii.

Capul de slefuit este foarte usor de inlocuit.Este ideala pentru incepatori.Sfaturi utile

Cand nu folositi freza, este necesar sa fie oprita de la butonul OFF. 

In momentul in care schimbati sensul de rotatie, este necesara setarea la 0 apoi apasati butonul Reverse/Forward. In cazul in care schimbati sensul in timpul functionarii exista posibilitatea ca mandrina sa se arda. 

Specificatii: 

Viteza: 0-35.000 rpm 
Putere: 18 WSens rotatie FWD / REV
Culoare: Negru

Pachetul contine: 

- unitatea centrala 
- mandrina 
- 6 varfuri de polizare
- 6 capete de slefuit
- pedala 
- instructiuni de utilizare

MAI POTI CITI