Păreri IMMUNE BOOST Complex cu 103 ingrediente fiole Swedish Nutra prospect, beneficii, prețuri online

IMMUNE BOOST – Complex cu 103 ingrediente active pentru Imunitate Puternica, Energie, Sistem Nervos si Performante Intelectuale păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cât timp se ia, dacă îngrașă, ce contraindicații are. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre IMMUNE BOOST Complex cu 103 ingrediente active Swedish Nutra și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,63
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,32


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, fiolele IMMUNE BOOST Complex cu 103 ingrediente au funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să le încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

immune-boost-gradina sanatatii pareri forum pret redus


Ce este și pentru ce se folosește IMMUNE BOOST – Complex cu 103 ingrediente active pentru Imunitate Puternica, Energie, Sistem Nervos si Performante Intelectuale

Fiecare fiola contine 103 ingrediente care contribuie activ la Intarirea imunitatii si prevenirea gripei si a racelii, aducand, totodata, si alte beneficii extraordinare pentru organism precum sanatatea sistemului cariovascular si a sistemului nervos.

Datorita nutrientilor din compozitie, fiolele au multe alte beneficii In organism. Acestea au actiuni benefice asupra nivelului de energie, puterii de concentrate si al functionarii optime a sistemului cardiovascular.

Complexul de vitamine B prezent Intr-o cantitate bogata In aceste fiole asigura functionarea normala a sistemului nervos, stimuland memoria si capacitatea de concentrare. De asemenea, complexul de B-uri este cel care confera organismului energie si stare de bine.

Cu o singura fiola pe zi, te bucuri de actiunea a 9 dintre mineralele esentiale si a alor 72 de microminerale. Zincul si Seleniu din compozitie sunt direct responsabile de Intarirea sistemului imunitar.

Mod recomandat de administrare

Se consuma 1 fiola pe zi, preferabil dimineata. Se pot consuma ca atare sau diluate In apa/suc. 

Optional, pentru un gust optim, fiolele pot fi tinute In friger Inainte de a fi consumate.

Contraindicații și precauții

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Se depoziteaza la loc racoros (sub 30 grade Celsius).

Produsul poate consumat Incepand cu varsta de 15 ani.

Produsul nu are contraindicatii si poate fi folosit cu Incredere.

Femeile Insarcinate sau care alapteaza si persoanele care sufera de afectiuni medicale pot consuma suplimente DOAR cu recomandarea medicului specialist.

MAI POTI CITI