Plasma Izotonic Oligocean păreri forum Supliment alimentar cu apa de mare. Prospect, beneficii, preșuri reduse.

Supliment alimentar cu apa de mare Plasma Izotonic Oligocean, 300 ml (20 fiole x 15 ml),natural, Laboratoires SuperDiet păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre plasma quinton izotonic sau hipertonic pareri copii beneficii . 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Plasma Izotonic Oligocean fiole și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,34
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.
Supliment alimentar pe baza de apa de mare conform principiilor lui Rene Quinton – produs in Franta- Este extrasa din zona de Vortex din Arhipelagul Brehat din Bretania (Franta) – care este zona protejata in cadrul sitului Natura 2000

Este apa de mare de clasa A (cea mai inalta calitate) conform IFREMER – L’Institut Francais de Recherce Pour l’Exploitation de La Mer (Institutul Francez pentru Cercetarea si Exploatarea Marii)

Beneficiile utilizarii Plasmei Marine Izotonic Oligocean – Metoda Quinton: 


• Contine 78 de minerale si oligo-elemente indispensabile organismului

• Avand o concentratie de minerale identica cu cea a lichidelor din organismul nostru (9g minerale / litru plasma marina hipertonica) este recomandata pentru echilibrarea si mentinerea starii de sanatate.

• Plasma marina hipertonica re-mineralizeaza organismul aducand starea de echilibru a sanatatii

• Mineralele din plasma marina hipertonica se asimileaza direct la nivel celular

• Este recomanda femeilor in sarcina si alaptare, copiilor in stagiile de crestere si adultior pentru sustinerea organismului in situatii de efort, stari de insomnie si tulburari digestive

Mod de utilizare fiole Plasma Izotonic Oligocean


2 fiole pe zi intre mese – timp de 2 luni

Repetare protocol de cel putin 2 ori pe an

Ingrediente compoziție Plasma Izotonic Oligocean


Apa purificata, Apa de mare – extract de apa de mare (origine organica)

Continut: Extract de apa de mare 4,425 ml din care clorura de sodiu – 0,135g / fiola de 15ml

Utilizarea de apa pura obtinuta din osomoza inversa – 7 filtre de la 5 la 0,2 microni

MAI POTI CITI