Vermifug extract glicerat fara alcool Steaua Divină păreri forumuri, prospect, mod de utilizare, preț redus

Vermifug extract glicerat fara alcool, 100 ml, Steaua Divina păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament pentru paraziti intestinali helmiflores farmacia tei, germivir preț farmacie sau parazitol picaturi 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Vermifug, extract glicerat fara alcool și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,38
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
pareri am folosit vermifug-extract-glicerat-fara-alcool-100-ml-steaua-divinaPentru alții, Vermifug extract glicerat fara alcool  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Ce este și pentru ce se folosește Vermifug extract glicerat fara alcool Steaua Divină


VERMIFUG – extract glicerinat, intruneste actiunile sinergice ale mai multor plante binecunoscute pentru efectele lor de indepartare a parazitilor intestinali, avand totodata actiuni antiinflamatoare, carminative, antispastice, antioxidante, invigoratoare, detoxifiante, imunomodulatoare si imunostimulatoare. 

Ingredientele din compozitia produsului ajuta la sustinerea digestiei; contribuie la functionarea tractului intestinal (Hamei, Tintaura); ajuta in caz de spasme (colici) abdominale si la sustinerea fluxului de fluide digestive (Chimen). 

Contribuie la un scaun normal si sustine peristaltismul intestinului (Crusin). 

Cimbrul-de-cultura si Iarba-mare sunt utilizate in mod traditional pentru sustinerea digestiei si contribuie la confortul digestiv. 

Glicerina vegetala este utilizata ca indulcitor, agent de incarcare, conservant, umectant (substanta ce pastreaza starea de hidratare a alimentelor). Are rolul de a proteja ADN-ul celular de radiatia ultravioleta;

Indicatii: parazitoza intestinala (oxiuriaza, helmintiaza, teniaza, giardioza, ascaridioza), anorexie, greata, colecistoza, constipatie, meteorism abdominal, crampe abdominale, digestie dificila, indigestie, dischinezie biliara, litiaza biliara, dischinezie intestinala, hipercolesterolemie, edeme, retentie de apa.

Mod de administrare Steaua Divina Vermifug, extract glicerat fara alcool:


Copii intre 2 si 4 ani, cate 10 picaturi de 3 ori/ zi;

Copii intre 4 si 7 ani, cate 25 picaturi de 3 ori/zi; 

Copii intre 7 si 14 ani, cate 50 picaturi de 3 ori/ zi; 

Peste 14 ani si adulti cate 80 picaturi de 3 ori/ zi, la 30 minute inainte de masa intr-un pahar cu apa sau ceai. 

Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului 14 zile cu pauza 14 zile, timp de 3 luni. 

In timpul utilizarii produsului este necesar consumul sporit de lichide!

Contraindicații și reacții adverse Vermifug extract glicerat fara alcool Steaua Divină 


Contraindicatii: sarcina, alaptare, alergie la plante din Fam. Asteraceae si Apiaceae sau la oricare dintre componente.

Reactii adverse: nu s-au semnalat. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Interactiuni medicamentoase: nu se cunosc

MAI POTI CITI