Advance Dog Diabetes, 3 kg pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Advance Dog Diabetes, 3 kg are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Advance Dog Diabetes, 3 kg este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.
 
oferte bune reduceri de pret


Advance Dog Diabetes, 3 kg este o dieta echilibrata, conceputa special pentru mentinerea sanatatii cainilor diabetici sau cu probleme gastrointestinale. 

Este formulata in vederea reglarii nivelului glucozei din sange (diabet mellitus) si pentru compensarea digestiei deficitare. 

Dieta are un aport redus de carbohidrati cu indice glicemic mare, ingrediente foarte usor digerabile si un continut redus de grasimi. 

Controlul nivelului glucozei
Materii fecale consistente
Mai putine calorii pentru controlul greutatii

Indicatii:

Diabet zaharatnConstipatienColita sensibila la fibre

Diareea intestinului gros 

Caini cu tendinta de obezitate 

Caini cu istoric de recidiva cu struviti

Contraindicatii:

Probleme de sanatate asociate cu afectiuni catabolice. 

Beneficii: Fibre solubile – ajuta la regularea tranzitului intestinal si stimuleaza flora intestinala benefica.

Continut moderat de grasimi si de continut caloric – ajuta cainii sa-si mentina conditia fizica optima, reduce acumularea de grasime si exces de greutate.

Carbohidrati complexcsi din orz – ajuta la reglarea nivelului glucozei.nAntioxidanti naturali – ajuta la reducerea stresului oxidativ.

Ingrediente: Porumb, proteine deshidratate de pasare, pasta de sfecla rosie, proteine din porumb, orz, grasimi animale (stabilizate cu un amestec de tocoferoli de origine naturala – precursori ai vitaminei E), fibre de mazare, proteine animale hidrolizate, fosfat monocalcic, clorura de potasiu, ulei de peste, sare.

Surse de carbohidrati: porumb, orz.

Ingredientele cu digestibilitate mare: porumb, proteine deshidratate de pasare, proteine de porumb, proteine animale hidrolizate.

Este recomandata ulitizarea dietei incepand cu o perioada initiala de 6 luni pentru diabet si pentru problem digestive o perioada de 3-12 saptamani, introducand dieta in mod gradual. la de pana la 6 luni. 

Dupa aceasta perioada recomandam consultarea medicului veterinar.

Cantitatile indicate sunt portii zilnice recomandate si este necesara o ajustare conforma cu varsta, conditia fizica, nivelul de activitate si conditiile climatice. 

Exercitiile zilnice sunt recomandate pentru ca animalul tau de companie sa fie intr-o forma fizica buna. 

Cainele are nevoie de apa proaspata intr-un bol curat pe toata durata zilei.

MAI POTI CITI