Cel mai bun sampon micelar. Ce inseamna micelar. Ce este samponul cu micele pentru par.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre cele mai bune șampoane micelare la pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest șampoane cu micele care înlătură eficient murdăria și mențin echilibrul natural al părului și al scalpului.

Părerile persoanelor care au utilizat cele mai bune șampoane micelare și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr sunt un bun tratament pentru a curăța părul și scalpul.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre sampon nivea micellar pareri, cel mai bun sampon micelar, wiki ce inseamna micelar, ce este samponul cu micele pentru par si cum se folosește:

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,45 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5
pareri forum am folosit sampon micelar nivea

Nivea Micellar Shampoo este unul din cele mai bune șampoane micelare  cu efect răcoritor

Șamponul Nivea Micellar Shampoo curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.

Spală părul și curăță pielea capului, ideal pentru un păr neted, regenerează și hrănește părul, hidratează intens.

Marele avantaj al acestui șampon este că are o formulă blândă, care nu agresează părul, ceea ce înseamnă că poate fi folosit chiar și zilnic, dacă simți nevoia să îți speli părul atât de des. 

Șamponul micelar nu conține sulfați, dar nici silicon, ceea ce înseamnă că părul va fi curățat fără să fie deshidratat sau încărcat.

Cum se utilizează Nivea Micellar Shampoo

Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. 

Se spumează și se clătește bine. 

Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie.

Majoritatea medicilor dermatologi sunt de părere că șamponul micelar este o opțiune sigură și delicată pentru majoritatea tipurilor de păr și scalp, deoarece este formulat pentru a curăța eficient impuritățile, dar fără a usca sau a irita scalpul. 

În general, dermatologii recomandă utilizarea șamponului micelar pentru persoanele cu scalp sensibil, care se confruntă cu probleme de uscăciune sau iritații, precum și pentru persoanele care au părul uscat și fragil sau care își vopsesc sau își tratează chimic părul. 

MAI POTI CITI