Eumastos gel păreri forumuri, cum și la ce se folosește. Rezumat prospect, prețuri.

Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre remedii împotriva simptomelor dureroase cauzate de rani chirurgicale sau de anumite metode de diagnosticare.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane ale căror păreri care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții,  Eumastos gel a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.
eumastos-gel-ambalaj-plicuri pareri cine a folosit


Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Lasă părerea ta despre in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

Ce este și pentru ce se folosește Eumastos gel, 30 plicuri, Loli Pharma


Beneficii Eumastos gel:

Remediu impotriva simptomelor dureroase cauzate de rani chirurgicale sau de anumite metode de diagnosticare;

Calmeaza tensiunea mamara si tulburarile legate de mastopatiile benigne ale sanului;

Tratarea si preventia mastodiniilor premenstruale si/sau care se prezinta clinic.

Ingrediente compoziție Eumastos gel 


Un plic Eumastos Gel de 2,5 g. contine: 

Boswellia serrata, betaina, myo-inozitol, Hamamelis virginiana, propilen, glicol, hidroxieticeluloza, glicerina, etoxydiglycol, srobat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA, o-cymen-5-ol, acid lactic, apa purificata.

Mod de utilizare Eumastos gel 


Aplicati continutul unui plic cu gel o data pe zi pe fiecare san, printr-un masaj delicat, pana la absortia completa a acestuia.

In cazul unei mastalgii ciclice, se recomanda aplicarea din a zecea pana in a douazeci si cincea zi a ciclului menstrual.

Precautii / Atentionari Eumastos gel 


Un plic de produs se foloseste o singura data.

Pentru uz extern.

Nu folositi produsul daca sunteti alergice la unul dintre ingredientele sale.

Utillizarea pe perioada lungi a tuturor produselor pentru uz local ar putea sensibiliza pielea, in acest caz, intrerupeti aplicarea produsului si consultati medicul pentru a stabili tratamentul potrivit.

Nu folositi produsul in timpul sarcinii si al alaptarii.

MAI POTI CITI