Fiole Hidratare și Somn odihnitor Unique Paris păreri, prospect, mod de folosire, prețuri reduse

Fiole hidratare și somn odihnitor Unique Paris păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune suplimente naturale pentru somn. 

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Fiole hidratare și somn odihnitor Unique Paris și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,36
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Fiole hidratare și somn odihnitor Unique Paris  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine.

pareri am folosit Fiole hidratare și somn odihnitor Unique Paris


Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Lasă părerea ta despre in secțiunea de comentarii – indiferent că e o opinie pozitivă sau negativă. Cu cât mai multe păreri despre cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

Ce este si pentru ce se folosesc conform prospectului Fiolele de hidratare și somn odihnitor Unique Paris


Datorită unui amestec de ingrediente naturale atent selectate, tratamentul hidratant favorizează somnul și îmbunătățește calitatea acestuia.

Lipsa de hidratare este o cauză comună a perturbării somnului, motiv pentru care apa se află în centrul tuturor formulelor noastre de rehidratare din interior. 

Melatonina ajută la reglarea ceasului nostru intern și a ciclului nostru de somn. 

Melisa este folosită pentru virtuțile sale calmante și ajută la lupta împotriva tulburărilor de somn datorită proprietăților așa-numitelor frunze antispastice neurosedative. 

O selecție de plante naturale care favorizează relaxarea: floarea pasiunii, floare de mușețel, floare de tei. 

Ingrediente compoziție pentru o fiolă hidratantă (fiolă de 10 mg)

Apă cu osmoză inversă
Extract apos de floare de mușețel 1000 mg
Extract apos de alburn organic de tei 1000 mg
Extract apos de floare organică de lavandă 1000 mg
Extract uscat de frunze de roiniță organică 400 mg
Extract uscat de Passiflora (floarea pasiunii), parte aeriană organică 300mg
Mure, aromă naturală de mure 
Melatonină 1,90 mg

Mod de utilizare Fiole hidratare și somn odihnitor Unique Paris
 
Luați seara o fiolă diluată într-un pahar mare cu apă.

 Acest pas al rutinei tale este ca o bombă de ingrediente active pentru a-ți începe ziua cu bine: primești 70% din ingredientele active prezente în cura ta hidratantă.

MAI POTI CITI