FUCIDIN crema 2% pareri pentru ce se foloseste, prospect, beneficii, utilizare si pret redus farmacie

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Fucidin crema alternativă la Baneocin pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat Fucidin crema și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din plăgi infectate, foliculite, furuncule.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Fucidin crema pentru ce se foloseste, Fucidin crema pareri, Diferenta intre fucidin crema si unguent, Baneocin sau fucidin, Fucidin H crema, Fucidin crema pentru candida

  • Utilitate: 4,55 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,44 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
fucidin 2% crema pareri forum la ce se folosesteSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru combaterea infectiilor cutanate după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Fucidin crema conform informatiilor din prospect


Fucidin crema face parte dintr-un grup de medicamente denumite antibiotice. Acidul fusidic, substanta activa din compozitia Fucidin, actioneaza prin omorarea bacteriilor care determina infectii la nivelul pielii. Fucidin crema este indicat in:

- tratamentul infectiilor unor taieturi de la nivelul pielii (plagi infectate),

- tratamentul infectiilor foliculilor pilosi –infectii localizate la radacina unui fir de par de la nivelul pielii- (foliculite),

- tratamentul infectiilor localizate la nivelul tesutului celular subcutanat si al pielii (furuncule).

Cum sa utilizati Fucidin crema


Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul sau asistenta medicala. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul sau cu asistenta medicala daca nu sunteti sigur.

Acest medicament este indicat numai pentru aplicarea pe pielea dumneavoastra sau a copilului dumneavoastra. Nu-l inghititi. Nu-l introduceti in interiorul corpului.

Indepartati capacul. Inainte sa utilizati prima data medicamentul, verificati daca sigiliul (membrana) este intact. Dupa aceea, impingeti varful capacului prin sigiliu, in interiorul tubului.

Intotdeauna, inainte de a folosi Fucidin crema, spalati-va pe maini. Aplicati medicamentul pe zona de piele infectata si masati cu blandete. Daca zona infectata este la nivelul fetei, aveti grija sa evitati contactul cu ochii.

Daca nu utilizati medicamentul pentru tratamentul infectiilor de la nivelul mainilor, spalati-va pe maini dupa administrare.

Daca din greseala medicamentul a ajuns la nivelul ochilor, spalati-va imediat cu apa rece, pentru a il indeparta. Dupa aceea, daca este posibil, spalati-va cu solutie speciala pentru ochi. Este posibil sa aveti senzatie de intepatura la nivelul ochilor. 

Daca prezentati tulburari de vedere sau daca va dor ochii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.

Medicul dumneavoastra va va recomanda doza de Fucidin crema. De obicei, trebuie sa aplicati crema de trei-patru ori pe zi.

Daca vi s-a spus sa va acoperiti zona de piele infectata cu un pansament, este posibil sa nu fie nevoie sa folositi medicamentul asa frecvent. Urmati intotdeauna recomandarile medicului dumneavoastra.

Daca utilizati mai mult decat trebuie din Fucidin crema: daca ati utilizat o doza mai mare decat cea recomandata, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra.

Daca uitati sa utilizati Fucidin crema: daca ati uitat sa utilizati Fucidin crema la ora obisnuita, aplicati-l cat mai repede posibil, dupa ce va amintiti. Dupa aceea, continuati administrarea, conform orarului obisnuit. Nu aplicati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca incetati sa utilizati Fucidin crema: respectati recomandarile medicului dumneavoastra, cu privire la durata tratamentului. Nu intrerupeti administrarea medicamentului fara sa va adresati, in prealabil, medicului dumneavoastra.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile Fucidin crema


Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Alte reactii adverse raportate:

Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 utilizatori): dermatita, iritatia pielii la locul de aplicare, inrosirea pielii, eruptie cutanate tranzitorie, mancarimea pielii, senzatie de arsura la nivelul zonei de aplicare, durere la locul de aplicare.

Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 utilizatori): urticarie, flictene, angioedem.

In cazul in care medicamentul se administreaza pe o zona de piele din jurul ochilor, poate sa apara, rar, conjunctivita.


MAI POTI CITI