GanglioMix păreri forumuri remedii tensiune arterială. Prospect, compoziție, preț farmacie

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre GanglioMix, 30 comprimate, Fidiapentru a fi cât mai obiectivi.  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament naturist.

Părerile persoanelor care au utilizat GanglioMix și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru o functionare regulata a sistemului cardiovascular si o regularitate a tensiunii arteriale.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cât timp se ia GanglioMix, contraindicații și dacă îngrașă, prospect și instrucțiuni administrare:

  • Utilitate: 4,53 din 5
  • Eficiență 4,42 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,45 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,44 din 5
pareri am folosit GanglioMix pt tensiune mare


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente naturiste pentru sistemul cardiovascular după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este GanglioMix comprimate și pentru ce se folosește


Supliment alimentar din extracte de Menta si Coleus, cu Omotaurina si Vitamine din Grupa B util in caz de nevoie crescuta sau aport alimentar redus al nutrientilor pe care ii contine.

Extractul de radacina de Coleus forskohlii permite o functionare regulata a sistemului cardiovascular si o regularitate a tensiunii arteriale.

Beneficii GanglioMix:

• Vitamina B2 contribuie: la mentinerea membranelor mucoase normale, la mentinerea vederii normale, la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor de stresul oxidativ, la reducerea oboselii si oboselii;

• Vitaminele B6 si B12 contribuie la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, metabolismul normal al homocisteinei, reducerea oboselii si oboselii;

• Vitamina B1 contribuie: la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos;

• Vitamina PP contribuie: la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea normala a mucoaselor, la reducerea oboselii si oboselii.

Mod de administrare GanglioMix


Se recomanda administrarea a 1-2 comprimate pe zi, a fi inghitite cu o inghititura de apa.

Ingrediente compoziție GanglioMix


Neumentix (Mentha spicata L., herba) extract uscat titrat 24% polifenoli totali si 14,5% acid rosmarinic; 
antiaglomeranti: acizi grasi, talc, dioxid de disiliciu, carboximetilceluloza de sodiu reticulat, saruri de magneziu ale acizilor grasi; maltodextrina, coleus (Coleus forskohlii Andrews, radix) extract uscat titrat 10% forskolina, omotaurina; agent de acoperire: E1205; agent de incarcare: celulozamicrocristalin (gel de celuloza); vitamina PP (niacina); coloranti: dioxid de titan, oxid de fier; acidifiant: acid citric; vitamina B2 (riboflavina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B1 (mononitrat de tiamina), vitamina B12 (cianocobalamina).

Atenționări și contraindicații


Suplimentele nu sunt destinate sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu depasiti doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina si surse de caldura localizate, de lumina soarelui si evita contactul cu apa.

A se pastra la o temperatura care sa nu depaseasca 25 ° C.

MAI POTI CITI