Geek & Gorgeous A-Game10 păreri forumuri Ser anti-imbatranire cu retinal 0,1%. Prospect, preț bun farmacie

Să ne facem o părere despre Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinal 0,1%, un produs cosmetic pe care îl găsiți în farmacii și online la cel mai bun preț.

Pe forumuri am observat ca multi din cei care au folosit Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinol 0,1%, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinal 0,1%  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

pareri am folosit Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinol 0,1%, 30 ml


Ce este și pentru ce se folosește Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinal 0,1%


RetinAl este „fratele mai mare” al faimosului retinol, ambele facand parte din familia retinoizilor (familia Vitamina A). 

Retinalul are nevoie de un singur pas de conversie metabolica pentru a ajunge la forma pe care celulele pielii o inteleg, fiind precursorul direct al tretinoinului (forma activa a acidului retinoic). 

Eficienta de conversie poate fi pana la de 10 ori mai mare fata de cea a retinolului, care are nevoie de 2 pasi de transformare metabolica.

Beneficii Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinol 0,1%:

Tipuri de ten: ideal pentru ten mixt si gras

Probleme: rejuvenare inteligenta, riduri, pierderea fermitatii, pete pigmentare

Textura: emulsie matasoasa si usoara, culoare galben intens

A-Game10 este un must-have in lupta contra imbatranirii pielii, dar isi aduce considerabil aportul in combaterea petelor pigmentare si ingrijirea tipurilor de tenuri predispuse la acnee.

Din punct de vedere al eficientei, A-Game10, ce contine retinal 0,1%, este similar cu un produs ce contine retinol 1%, dar cu potential mai scazut de iritatie si cu rezultate mai rapide.

Ingrediente Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinal 0,1%:


Retinal (0,1%) - Un ingredient superstar antiageing, care este precursorul direct al acidului retinoic (forma activa pe care o inteleg celulele pielii),iar raportul eficienta/toleranta este unul exceptional printre retinoizii tipici.

Allantoin & Panthenol - un duo de ingrediente clasice, recunoscute pentru abilitatile de calmarea si protectie a pielii.

Gum-1 Biosacharide: o molecula de carbohidrati cu efect de calmare si hidratare a pielii, care isi aduc aportul in texturarea blanda si matasoasa a produsului.

Mod de aplicare Geek & Gorgeous A-Game10 Ser anti-imbatranire cu retinol 0,1%:


Se poate utiliza ca unic activ seara (PM)! Se aplica o cantitate de marimea unui bob de mazare. 

Integrarea corecta intr-o rutina de seara cu mai multe produse este urmatoarea: mai intai produse de tip lichid sau gel (ex: un toner, exfoliantii nostri sau alte seruri, cum ar fi HA 5 sau B-Bomb), apoi A-Game10. 

Ca ultim pas al ritualului se va folosi o crema hidratanta. A nu se folosi in zona ochilor.
Utilizati protectie solara minim SPF 30 in timpul zilei!

Introduceti serul A-Game10 in mod progresiv. Pentru inceput sunt recomandate 2-3 aplicari pe saptamana, pentru a creste toleranta; daca nu experimentati sensibilitate, dupa doua saptamani puteti trece la utilizare zilnica. 

Aplicarea in zona apropiata ochilor se va face cu mare atentie, asigurati-va ca serul nu va patrunde in ochi.

MAI POTI CITI