Guggul păreri, beneficii, contraindicații. Cumpără Guggul formula la cel mai bun pret.

Cum se folosește Guggul. Cum funcționează Guggul în scăderea colesterolului rău. Păreri Guggul o plantă ayurvedică care susține funcția tiroidiană și nu are contraindicații majore.

Guggul - planta ayurvedică cu proprietăți uimitoare pentru sănătatea ta. Descoperă puterea Guggul: un remediu natural pentru inflamații și colesterol. Guggul: un leac ayurvedic tradițional pentru detoxifiere și pierderea în greutate. Guggul: proprietățile sale antiinflamatoare și antitumorale. Beneficiile surprinzătoare ale suplimentelor cu Guggul pentru sănătatea inimii și a sistemului circulator.

Poate cea mai faimoasă plantă ayurvedică cunoscută pentru problemele legate de colesterolul mărit și care susține un răspuns sănătos la stres este Commiphora mukul, cunoscută mai frecvent ca Guggul. 

Commiphora mukul este un copac mic, spinos, care produce o rășină galbenă în tulpină. Această rășină este bogată în  guggulsteroni extrem de activi . 

pareri am folosit guggul formula extract cat timp se ia contraindicatii


În mod tradițional, Guggul a fost cel mai popular pentru susținerea greutății sănătoase și a stresului. 

Din punct de vedere ayurvedic, obezitatea a fost adesea legată de funcția lentă a tiroidei. 

S-a descoperit că Guggul susține absorbția de iod de către tiroida, funcția sănătoasă a tiroidei și metabolismul sănătos al grăsimilor.

Stresul stochează grăsimi


Stresul interferează cu capacitatea naturală a organismului de a arde și detoxifica grăsimile. Pe măsură ce stresul obligă corpul să stocheze grăsimi toxice, este posibil să ne îngrășăm, să avem articulații rigide, stări instabile și colesterol dezechilibrat.

Grăsimea este un combustibil stabil și de lungă durată. Fără el, nivelul de stres continuă să crească, suprarenalele lucrează mult timp și, în cele din urmă, tiroida poate fi forțată să se regleze și să stimuleze energia într-un corp obosit. În curând, tiroida poate obosii, metabolismul încetinește, zahărul din sânge se destabilizează și, din nou, nivelul colesterolului poate crește.

Utilizarea unui medicament sau a unei plante medicinale pentru a elimina colesterolul din sânge poate scădea riscul cardiovascular, dar nu abordează modul în care colesterolul a devenit ridicat în primul rând.

Guggul e o plantă ayurvedică care s-a dovedit că susține nivelurile sănătoase de LDL (lipoproteine ​​cu densitate scăzută), susține pierderea în greutate, sănătatea articulațiilor și funcția tiroidiană.

De milenii, medicii ayurvedici au înțeles că organismul stochează substanțe chimice solubile în grăsimi, cum ar fi metalele grele, conservanții și pesticidele în celulele adipoase de ani de zile. 

Guggul a fost folosit în mod tradițional pentru a susține detoxifierea sănătoasă, susține funcția tiroidiană și susține funcția articulațiilor. Guggul este încă folosit pentru sănătatea articulațiilor.

Guggul susține nivelurile sănătoase de colesterol în mod natural

Într-un studiu de 24 de săptămâni, nivelurile de colesterol au fost în medie de 11,7%, LDL cu 12,5% și trigliceridele cu 12%. 

Într-un alt studiu, când a fost tratati cu 500 mg de Guggul timp de 12 săptămâni,  la 80% dintre pacienți a fost observat UN sprijin pentru proliferarea colesterolului sănătos (24% în medie) și a trigliceridelor serice (23% în medie). 

În același studiu, colesterolul cu lipoproteine ​​de înaltă densitate (cunoscut și ca HDL și „colesterolul bun”), care îndepărtează colesterolul din artere, a fost crescut la 60% dintre pacienții tratați cu gugulipid.

Rezultatele sugerează că guggulsteronii pot sprijini oxidarea sănătoasă a colesterolului LDL. 

Guggulsteronii pot încetini formarea radicalilor hidroxil, care este un tip puternic de radical liber care atacă membranele celulare. 

În plus, stresul poate face ca sistemul limfatic al corpului să devină lent. Acest lucru poate face ca sângele să devină mai vâscos, nivelul de colesterol să crească și trombocitele să înceapă să se aglomereze. Guggul poate reduce lipiciozitatea trombocitelor.

Contraindicații Guggul


Datorită gamei terapeutice cu mai multe fațete a lui Guggul, poate interacționa cu medicamentele în doze mari. 

Pentru a fi în siguranță, utilizați doze mici și nu utilizați acest lucru în timp ce luați alte medicamente până când vă consultați cu medicul dumneavoastră.

MAI POTI CITI