Naturalis Sampon Fortifiant, 500 ml pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre Naturalis Sampon Fortifiant, 500 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse NATURALIS

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca Naturalis Sampon Fortifiant, 500 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs NATURALIS un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. 

pareri reale preturi reduceri sampon haturalis

Suntem de parere ca Naturalis Sampon Fortifiant, 500 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

Samponul Fortifiant de la Naturalis hidrateaza regenereaza firele de par si hidrateaza podoaba capilara, aceasta devenind puternica si matasoasa.

Uleiul esential de lavanda din compozitia Samponului Fortifiant de la Naturalis hidrateaza podoaba capilara, devenind matasoasa si puternica.

Formula complexa a acestui produs regenereaza firele de par, hranind de la radacina parul.

Firul de par este format in principal din proteine. Iar proteinele hidrolizate din grau patrund in toate straturile firului de par, il ingroasa, oferindu-i astfel volumul, si reparand foliculii parului. 

Datorita proteinelor din grau hidrolizate, firul de par se ingroasa si prinde volum. Acestea ii ofera stralucire, manevrabilitate si ajuta la regenerarea parului deteriorat.

MAI POTI CITI