Păreri am folosit Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner balsam original și ieftin

Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner balsam pentru restaurare adanca pentru par uscat si deteriorat face parte din categoria de produse Notino: Cosmetice si accesorii, Ingrijirea parului, Conditionere pentru par

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner este un produs de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. Produs cu cel mai mic pret din online.

Peste trei sferturi din recenzori au evaluat si alte produse cosmetice din aceasta gama.Aceasta se incadreaza intr-un interval acceptabil si nu afecteaza in mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

pareri reale preturi reduse

Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner balsam pentru restaurare adanca pentru par uscat si deteriorat 250 ml


Balsamul Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Caracteristici și beneficii:

• facilitează descurcarea și modelarea ulterioară
• repară deteriorarea mecanică și chimică
• protejează părul împotriva deteriorării
• închide suprafața părului, care devine astfel mai rezistent
• previne ruperea părului

Cum se utilizează:

Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine.  

Suntem de parere ca e important este sa alegi produsul cosmetic sau tratamentul care crezi ca ti se potriveste pentru a nu avea probleme cu tenul, parul sau pielea corpului.

Tenul sensibil merita o atentie speciala, astfel ca produsele alese pentru desfasurarea ritualului de ingrijire trebuie sa se potriveasca nevoilor acestui tip de piele.

Te poti orienta catre cele ingrediente precum: aloe vera (foarte apreciata pentru proprietatile sale hidratante), apa de trandafiri (care are efect calmant), precum si uleiul de masline si vitamine E (care favorizeaza refacerea pielii sensibile).

MAI POTI CITI