Pareri Dr.Max Pregnafolin I forumuri vitamine si minerale in sarcina. Prospect, contraindicații si preturi.

Dr.Max Pregnafolin I păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune vitamine prenatale, cat timp se ia, ce contraindicatii are. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Dr.Max Pregnafolin I și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,62
2. Opinii Negative- 0,41
3. Sentiment Neutru - 0,34


Am observat ca multe din viitoarele mamici care au utilizat produsul, au fost în general mulțumite de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru altele, Dr.Max Pregnafolin I a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Pareri am folosit Dr.Max Pregnafolin I vitamine si minerale gravide


Ce este Dr.Max Pregnafolin I si pentru ce se foloseste


Dr.Max Pregnafolin I este un supliment alimentar ce contine acid folic, L-metilfolat si un complex de alte vitamine si minerale, destinat femeilor care planuiesc sa ramana insarcinate si celor aflate in primele 12 saptamani de sarcina.

Beneficii:

Acidul folic este transformat in organismul uman intr-o forma biodisponibila de folati, care include si L-metilfolatul.

Folatul contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si la procesul de diviziune celulara.

Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Mod de utilizare Dr.Max Pregnafolin I


1 comprimat pe zi, inainte sau dupa masa.

Contraindicatii Dr.Max Pregnafolin I


A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 °C si 25 °C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

MAI POTI CITI