Păreri forumuri MUCONASAL SPRAY 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie. Prospect, mod utilizare, prețuri.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre MUCONASAL SPRAY 1,18 mg/ml, spray nazal, soluţie alternativă XYLO-Nasal picături la pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din congestia mucoasei nazale.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre tramazolina spray pareri prospect, clorhidrat de tramazolina. muconasal spray farmacia la pret mic

  • Utilitate: 4,54 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,43 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,42 din 5
MUCONASAL SPRAY 1,18 mg/ml pareri reale cine a folositSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este Muconasal spray şi pentru ce se utilizează


Tramazolina, principiul activ al Muconasal spray, micşorează diametrul vaselor şi astfel reduce congestia mucoasei nazale. Aceast duce la decongestionarea pe un termen lung a meatului nazal (căilor nazale). După ce vă administraţi sprayul de Muconasal spraz, efectul acesta apare de obicei în decurs de 5 minute şi durează timp de 8-10 ore.

Muconasal spray este un decongestionant de uz topic, indicat pentru ameliorarea congestiei nazale, asociată cu răceala comună şi rinita alergică şi pentru facilitarea drenării secreţiilor în sinuzite şi otite medii (infecţii la nivelul urechii medii), la recomandarea medicului.

Ce conţine în compoziție Muconasal spray


- Substanţa activă este: clorhidrat de tramazolină sub formă de clorhidrat de tramazolină monohidrat; un ml spray nazal, soluţie conţine clorhidrat de tramazolină 1,18 mg sub formă de clorhidrat de tramazolină monohidrat 1,265 mg;

- Celelalte componente sunt: acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu, clorură de benzalconiu, hipromeloză, povidonă K 25, glicerol 85%, sulfat de magneziu heptahidrat, clorură de magneziu hexahidrat, clorură de calciu dihidrat, hidrogenocarbonat de sodiu, clorură de sodiu, cineol, levomentol, camfor racemic, apă purificată.

Mod de folosire Muconasal Spray


Adulţi: doza recomandată este de 1 puf Muconasal spray (0,0826 mg clorhidrat de tramazolină) de maxim 4 ori pe zi, în fiecare nară.

Administrarea nu se va continua mai mult de 5 până la 7 zile fără avizul medicului.

Muconasal spray este recomandat numai adulţilor şi copiilor peste 6 ani.

Instrucţiuni pentru utilizarea pompei dozatoare

Înainte de fiecare utilizare se vor respecta următoarele instrucţiuni:

1. Se desface capacul protector.

2. Înainte de utilizarea pentru prima dată a pompei dozatoare, aceasta trebuie acţionată în mod repetat până se eliberează o soluţie cu aspect de ceaţă uniformă

La întrebuinţările ulterioare, pompa dozatoare este gata de utilizare.

Se suflă bine nasul înainte de a utiliza Muconasal spray.

3. Se introduce aplicatorul nazal într-o nară şi se acţionează pompa dozatoare o dată (vezi fig.2). Apoi se repetă aplicarea în cealaltă nară.

Pe măsură ce se pulverizează, se inspiră uşor pe nas.

4. Se montează capacul protector după utilizare.

Se recomandă ca, după folosire, să se cureţe aplicatorul nazal.

MAI POTI CITI