Păreri Ulei de Păr Kérastase Chronologiste original și ieftin. Mod de folosire recomandat.

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Kérastase Chronologiste Huile de Parfum ulei de par hidratant si hranitor parfumat pentru a fi cât mai obiectivi.  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest produs cosmetic pentru îngrijirea părului

Părerile persoanelor care au utilizat uleiul de păr Kérastase Chronologiste Huile de Parfum și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea deteriorării părului.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre  cum și pentru ce se folosește Kérastase Chronologiste Huile de Parfum 

  • Utilitate: 4,58 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
kerastase-chronologiste-huile-de-parfum-ulei-de-par-hidratant-si-hranitor- parfumat originjal si ieftinSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Descriere și informații ulei de păr parfumat Kérastase Chronologiste Huile de Parfum


Uleiul de păr hidratant și hrănitor, cu parfum, Kérastase Chronologiste Huile De Parfum va răsfăța părul într-un mod inedit. 

După utilizare, părul va fi deosebit de moale la atingere și se va bucura de un aspect superb. În plus, amestecul de ceai de trandafir, cu mosc, tonuri de lemn și o nuanță de smirnă va oferi părului un miros nemaipomenit. 

Caracteristici și beneficii:

hidratează și hrănește părul în profunzime
conferă părului un parfum de lungă durată
lasă părul lucios și neted
fortifică cuticulele părului
reduce deteriorarea părului

Ingrediente compoziție

iasomie și extract din smirnă – oferă o aromă persistentă
trandafir de ceai, mosc și tonuri de lemn – parfumează părul intens
o combinație unică de uleiuri prețioase – din: camelie, argan, porumb, boabe de amla; conferă strălucire și nutriție și lasă părul mătăsos

Mod de aplicare: recomandat

Aplicați 1–2 pompițe de ulei pe întregul păr uscat, fără a-l clăti. O apăsare este suficientă pentru păr delicat și normal, două apăsări sunt ideale pentru părul dens.

Înainte de aplicare, se recomandă  folosirea șamponului fortifiant și revitalizant, cu efect antiîmbătrânire, Kérastase Chronologiste Bain Régénérant.

MAI POTI CITI