PIGMENT AIR CUSHION VENALISA - TA07 pareri, original, ieftin si bun, cu livrare rapida

PIGMENT AIR CUSHION VENALISA - TA07 cele mai bune recenzii si pareri reale. Pareri, preturi produse originale, cumpara acum. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. 

Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele Nails Up.
  
PIGMENT AIR CUSHION VENALISA - TA07


Descriere: Pigment Venalisa- tip stilou cu varf ul din burete pentru o aplicare perfecta si pentru a evita risipa de produs. 

Cum se utilizeaza VENALISA Air Cushion Magic Power Pen ? 

1.Aplicati strat de baza si uscati la lampa uv/led 

2. Aplicati doua straturi gel de culoare care va place si uscati la lampa uv/led (efect diferit in functie de culoare de baza aleasa) 

3. Aplicati top coat fara de gresare ( Top No wipe sau Top Tempered) si uscati la lampa led/uv 

(Nota: uscare doar 20 ~ 30 secunde) 

4. Utilizati stiloul pigment pe toata suprafata unghiei aplicand uniform, apoi frecati suprafata unghiilor in mod repetat. 

5. Indepartati pulberea suplimentara. 

6.Aplicati top coat si uscati la lampa uv/led 

7. Terminat.

NailsUp este magazinul online ce imbina categorii si subcategorii diverse de produse detinate infrumusetarii la cel mai inalt nivel. 

Aici veti putea gasii aparatura pentru coafarea parului, pentru ingrijire corporala, curatarea in profunzime a tenului, calcaielor, cavitatii bucale,  dar si produse pentru a putea efectua o manichuira sau pedichiura de la A la Z! 

Pe site-ul NailsUp.ro sunt prezente branduri precum Slowianka, Allepaznokcie, Born Pretty, dar si Gelaxyo, ce te vor ajuta sa realizezi cele mai unice manichiuri, iar produsele de calitate cu siguranta vor face diferenta. 

MAI POTI CITI