Reduceti nivelul colesterolului fara medicamente de Roger Mason carte pdf ebook download gratis recenzii si pareri

Reduceti nivelul colesterolului fara medicamente de Roger Mason carte pdf ebook epub download ce se cauta pe forumuri, Facebook sau pe grupurile cu pareri despre dezvoltare personala de pe internet:

Pareri cartea Reduceti nivelul colesterolului fara medicamente de Roger Mason

Tu ai citit cartea si te-a ajutat? Lasa parerea ta despre carte in sectiunea de comentarii indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.Cu cat mai multe pareri despre cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Chiar daca ati gasit cartea Reduceti nivelul colesterolului fara medicamente de Roger Mason in format pdf sau epub la download pe internet pe pe un site sau torrent, noi recomandam sa dai dai dovada de apreciere fata de autori si sa o cumperi.

O carte pdf sau pe hartie costa foarte putin in comparatie cu valoarea pe care o ofera! Nu mai amintim partea legala, deoarece probabil stiti deja ca pirateria cartilor in format pdf este ilegala.


pareri reale preturi reduse


Ratingul satisfactiei cititorilor - 4.43

Scurta recenzie cartea Reduceti nivelul colesterolului fara medicamente de Roger Mason

Cercetatorul american Roger Mason a intocmit un ghid practic de folosire a dietei si a suplimentelor pentru obtinerea unui nivel sanatos de colesterol.

Dar aceasta nu este doar o carte despre scaderea nivelului de grasimi din sange, ci una despre sanatatea cardiovasculara completa.

Poate parea un inceput abrupt, dar este purul adevar. Boala arteriala coronariana (BAC) " numita si cardiopatia ischemica " este, de departe, principala cauza de deces in intreaga lume. Efectele colesterolului si ale trigliceridelor in aceasta afectiune sunt coplesitoare si indiscutabile. 

Insa nivelurile crescute de grasime din sange nu sunt corelate numai cu mortalitatea cauzata de BAC, ci cu decesele provocate de orice alta boala majora.

Cu siguranta, nu este prima data cand auzi de pericolul reprezentat de nivelul crescut de colesterol. Medicul tau, alti profesionisti in domeniul sanatatii, articolele si chiar reclamele lanseaza o serie de avertismente cu privire la faptul ca un colesterol ridicat poate omori. Dar... ce este totusi colesterolul? 

Cu totii avem in sange grasimi (lipide) necesare vietii. Colesterolul este o substanta moale si ceroasa care se gaseste in fluxul sangvin, fiind transportata in organism prin particule lipoproteice. 

Exista doua tipuri de colesterol: din lipoproteine cu densitate mare (high-density lipoprotein - HDL) si din lipoproteine cu densitate scazuta (low-density lipoprotein - LDL). HDL este colesterolul bun. 

Acesta colecteaza, descompune si elimina LDL care poate exista in organism. LDL este colesterolul rau, fiindca poate forma blocaje din placi acumulate de-a lungul arterelor si poate creste riscul bolilor de inima. 

Prin urmare, in general ne dorim un nivel de HDL mare si unul de LDL mic.Cum ne putem indeplini acest obiectiv? 

Autorul considera ca o dieta saraca in grasimi, provenita din alimente naturale, este cea mai sigura cale pentru a scadea grasimile din sange. 

De aceea, le ofera cititorilor sai toate informatiile necesare pentru a-si imbunatati in mod natural profilul lipidic din sange. 

Asadar, intelegand si punand in practica recomandarile din aceasta carte vei beneficia de o sanatate mai buna a inimii si a arterelor. Mai mult decat atat, vei trai mai mult, bucurandu-te de o viata linistita si tonica, fara a recurge la medicamente sau operatii. 

"A face alegeri mai bune in ceea ce priveste mancarea constituie secretul unei vieti lungi si sanatoase. ” Roger Mason
Ca sa intelegeti mai bine, cartile din categoria eBooks sunt in format digital iar cele din categoria Carte sunt in format clasic.

O parte dintre cartile in format clasic, ofera un preview gratuit din care puteti vedea in mare despre ce este vorba si sa cititi cateva pagini din cartea respectiva, iar mai apoi, daca este ceea ce cautati sa o cumparati.

Cartile PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Doua programe foarte bune pentru citit carti pdf sunt Acrobat Reader si Foxit Reader.


MAI POTI CITI