Rennie Spearmint păreri forumuri pentru ce se folosește, prospect, instrucțiuni și preț

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Rennie Spearmint, 24 comprimate, Bayer alternativă la dicarbocalm  pentru a fi cât mai obiectivi.  Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din refluxul gastro-esofagian.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Rennie pareri prospect, Rennie pentru ce se foloseste, Rennie prospect pret, Rennie duo sirop prospect sau dicarbocalm

  • Utilitate: 4,55 din 5
  • Eficiență 4,47 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,41 din 5
  • Calitate: 4,44 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5

pareri am folosit Rennie Spearmint Bayer


Acest articol ofera o perspectivă completă asupra medicamentului Rennie Spearmint, explicând ceea ce este, cum funcționează și cum poate fi utilizat pentru a obține beneficii pentru sănătatea și bunăstarea generală. 

Este important să primiti informații clare și concise despre ceea ce este Rennie Spearmint, cum funcționează și cum poate fi utilizat pentru a spori sănătatea generală. De asemenea, recenziile de la utilizatorii reali pot fi de mare ajutor, oferind o perspectivă reală asupra eficacității medicamentului și a experiențelor utilizatorilor. 

Ce este si pentru ce se folosește Rennie Spearmint, 24 comprimate, Bayer


Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Indicatii:

Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare

Ingrediente compoziție Rennie Spearmint


680 mg carbonat de calciu (echivalent a 272 mg calciu elementar) si 80 mg carbonat de magneziu (echivalent a 20 mg magneziu elementar). 

Un comprimat contine, de asemenea, zahar 475 mg, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, zaharina sodica si aroma de Spearmint.

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia gastrica.

Un comprimat masticabil contine zahar 475 mg.

Mod de utilizare Rennie Spearmint


Pentru adulti si copii peste 12 ani doza recomandata este de 1 – 2 comprimate masticabile, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile. 

Nu utiliza doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de medic. in cazul in care consideri ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, adreseaza-te medicului sau farmacistului.

Trebuie sa cereti sfatul medicului daca utilizati concomitent alte medicamente. Actiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor si a altor medicamente, poate fi afectata atunci cand sunt administrate concomitent cu Rennie Spearmint. 

Trebuie păstrat un interval de timp de 2 ore intre administrarea Rennie Spearmint si a celorlalte medicamente. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se păstra la temperaturi sub 25 0 C, in ambalajul original. A nu se lasă la indemana copiilor.

Efecte adverse, Reactii adverse, Contraindicații


Rennie Spearmint poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate. Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifesta prin umflarea buzelor, limbii si a epiglotei) si socul anafilactic (respiratie dificila, puls accelerat, ameteli, pierderea cunostintei).

In special pentru pacientii cu functie renala afectata, administrarea pe o perioada indelungata de doze mari poate avea drept consecinta la hipercalcemie sau hipermagneziemie si alcaloza, ce se pot asocia cu simptome gastrice (greata si varsaturi) si slabiciune musculara anomala. 

In astfel de cazuri trebuie sa intrerupi administrarea produsului si sa te adresezi imediat unui medic.

MAI POTI CITI