Revigrip Sinus păreri forum comprimate, prospect, instrucțiuni utilizare, contraindicatii

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Revigrip Sinus, 20 comprimate, Solacium pentru a fi cât mai obiectivi. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acest medicament.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun tratament pentru reducerea simptomelor din cefalee, dureri in gat, dureri sinusale.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre prospect adulți revigrip sinus, revigrip sinus pareri, revigrip sinus catena cât timp se ia, revigrip plicuri sau revigrip sirop

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,43 din 5
  • Ușurința folosirii: 4,42 din 5
  • Calitate: 4,46 din 5
  • Siguranță: 4,43 din 5
pareri am folosit revigrip sinus


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este și pentru ce se folosește Revigrip Sinus, 20 comprimate, Solacium


Revigrip Sinus este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata (de exemplu cefalee, dureri in gat, dureri sinusale), al starilor febrile, congestiei mucoasei nazale si hipersecretiei nazale.

Ingrediente compoziție 


Substantele active sunt paracetamol si clorhidrat de pseudoefedrina. Fiecare comprimat filmat contine paracetamol 500mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30mg.

Mod de utilizare Revigrip Sinus


Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. 

Medicamentul se administreaza pe cale orala. 

Adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti peste 12 ani: Doza recomandata este de 2 comprimate filmate 

Revigrip Sinus de maxim 3 ori pe zi, la nevoie, pentru ameliorarea simptomelor. 

Intervalul minim intre administrari este de 4 ore. Nu se vor administra mai mult de 3 doze in 24 de ore.

Contraindicații și atenționări Revigrip Sinus


Nu utilizati Revigrip Sinus: daca sunteti alergic la paracetamol si pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, daca aveti insuficienta hepatica sau insuficienta renala, daca prezentati insuficienta cardiaca decompensata severa, daca aveti tensiune arteriala mare sau afectiuni coronariene severe, daca utilizati un medicament antidepresiv care contine inhibitor de monoaminoxidaza.

MAI POTI CITI