RILASTIL ELASTICIZING Crema pentru piele uscata si inelastica pareri forum cine a folosit, prospect, preturi si reduceri

Pareri despre RILASTIL ELASTICIZING - Crema pentru piele uscata si inelastica, 200 ml extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandari despre cele mai bune produse RILASTIL 

Am cautat si parerile celorlalti pe net si am constatat faptul ca RILASTIL ELASTICIZING - Crema pentru piele uscata si inelastica, 200 ml este un produs de calitate, majoritatea persoanelor care l-au folosit il recomanda cu incredere. 

pareri reale preturi reduceri

Mai sunt unii care sunt de parere ca e un produs RILASTIL un pic cam scump, insa noua nu ni se pare. Suntem de parere ca RILASTIL ELASTICIZING - Crema pentru piele uscata si inelastica, 200 ml are un pret corect si e de un real ajutor.

Ce este si pentru ce se foloseste RILASTIL ELASTICIZING Crema pentru piele uscata si inelastica conform informatiilor din prospect


Emolienta si hidratanta, cu Amino Acizi Esentiali, Vitamine, Pisum Sativum, Ulei din tarate de orez, Sodiu PCA si ADNPierderea elasticitatii face pielea sa fie mai vulnerabila, accelereaza procesele de imbatranire si creste sensibilitatea pielii.

Doar un tratament specific poate contracara eficient problemele cauzate de pierderea elasticitatii.

RILASTIL ELASTICIZING - Crema pentru piele uscata si inelastica este un tratament zilnic cu putere mare de tonifiere, hidratare si emoliere a straturilor superficiale ale pielii, ajutand la pastrarea unui nivel optim al elasticitatii pielii, contracarand lasarea pielii.

Imbogatita cu exclusivul Sodiu ADN

datorita proprietatilor sale puternice de nutritie si restituire, restaureaza tonusul si netezimea pielii si contribuie la imbunatatirea aspectului cicatricilor chiar si in cazul copiilor, favorizand procesul de reparare a pielii.

Mod de utilizare RILASTIL ELASTICIZING - Crema pentru piele uscata si inelastica

Pentru toate tipurile de piele.

Pentru a avea rezultate mai rapide, in special in cazul cicatricilor vizibile, este recomandat sa utilizati crema in combinatie cu Rilastil Elasticizzante Fiole pentru ingrijirea pielii sensibile, cu cicatrici.

Textura bogata si cremoasa o indica in mod special pentru un masaj indelungat.

Poate fi utilizata si in perioada sarcinii.

DOAR PENTRU UZ EXTERNDaca produsul ajunge in ochi clatiti cu apa din abundenta.

A nu se pastra la indemana si la vederea copiilor.

A se pastra inchis corect si departe de caldura.

FARA DERIVATE DIN GRAUNONCOMEDOGENICHIPOALERGENIC*TESTAT CLINIC SI DERMATOLOGICTESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR*** Produs formulat pentru a minimiza riscul de alergie.

** Mai putin de o parte la un milion fiecare.

Cantitati mici pot fi responsabile de sensibilizarea pielii.

MAI POTI CITI