Sephora Tratament de noapte pentru hiperpigmentare cu acid tranexamic ieftin si bun, pareri, reduceri de pret online

Tratament de noapte pentru hiperpigmentare cu acid tranexamic pareri produse Sephora pentru Ingrijire ten - Am cautat pe internet mai multe pareri despre produs a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. 

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. 

Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse care au dat rezultate mai bune. Asadar, credem ca depinde doar de tine.

 
pareri reale preturi reduse

TRANEXAMIC ACID NIGHT TREATMENT 30ML - Tratament de noapte pentru hiperpigmentare cu acid tranexamic - THE INKEY LIST


CE ESTE:

The INKEY List Tranexamic Acid Night Treatment este un tratament de noapte care vizeaza hiperpigmentarea, zonele neuniforme si petele inchise la culoare.

CUM ACTIONEAZA:

Tranexamic Acid Night Treatment confera stralucire pielii, dar si ajuta la reducerea petelor inchise la culoare si a tonifierii uniforme a pielii. 

Formulat cu acid tranexamic 2%, extract de fructe de acai 2% pentru a promova tonifierea uniforma a pielii, precum si deosebita vitamina C 2% pentru stralucirea pielii, acesta stimuleaza stralucirea de ansamblu a pielii si uniformizeaza tonifierea pielii.

INGREDIENTE CHEIE:

- Acidul tranexamic 2% ajuta la reducerea hiperpigmentarii
- Extractul din fructe de acai 2% ajuta la promovarea tonifierii uniforme a pielii
- Derivatul de vitamina C 2% ajuta la stralucirea pielii

MOD UTLIZARE

A se utiliza seara ca ultima etapa inainte de culcare.

Urmati rutina obisnuita de ingrijire a pielii, dar inlocuiti etapa de hidratare cu acest tratament de noapte pentru un tratament puternic in timpul noptii pentru hiperpigmentare.

Pe pielea curata, aplicati un strat subtire pe fata si gat.

Aplicati serurile preferate, dar niciun produs de hidratare inainte de utilizare.

Dupa ce este absorbit, lasati produsul sa actioneze pe parcursul noptii si clatiti in dimineata urmatoare

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie. Ai cautat promotie la pret mic cu cea mai buna oferta pe Sephora gasesti acest produs cosmetic de calitate cu cel mai mic pret din Online.

Motive pentru a comanda de pe sephora.ro: colectii de parfumuri originale si cosmetice bune de la multe branduri premium; gama variata de produse, livrare gratuita (vezi detalii), termen de retur ridicat, 30 de zile, oferte periodice.

Urmarim de mult parfumeria online Sephora si am observat ca sunt destui de activi in campaniile promotionale. Daca vrei sa cumperi de la ei de black friday, recomandam sa intri aici.


MAI POTI CITI