SinoSun spray nazal păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție, mod de folosire

Sinosun spray nazal păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune spray-uri nazale eficiente în rinosinuzite cronice sau in raceli. 

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre SinoSun spray și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,33
3. Sentiment Neutru - 0,41


Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
SinoSun spray nazal pareri am folosit preturi reduse farmacie
ttps://event.2performant.com/events/click?ad_type=product_store&aff_code=b77b271a1&campaign_unique=1ec3596e6&unique=b8afc6a57VEZI AICI PREȚURI REDUSE

Pentru alții, SinoSun spray nazal a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. 

Ce este și pentru ce se folosește SinoSun spray nazal


Datorita actiunii combinate a polisorbat 80 in solutie hipertonica, Sinosun spray este indicat pentru curatarea cailor nazale, in special pentru eliminarea pe cale mecanica a biofilmului bacterian prezent in rinosinuzite cronice sau in raceli, restabilind mecanismul natural de curatare a mucoasei nazale (clearance-ul mucociliar).

Beneficii Sinosun spray nazal

• Prezenta acidului hialuronic determina o actiune emolienta si hidratanta;
• Reduce senzatia de uscaciune de la nivelul mucoasei nazale;
• Protejeaza de agentii iritanti externi, cum ar fi fum, praf, aer uscat si polen, posibile cauze ale reactiilor alergice sau iritative.

Ingrediente Sinosun spray nazal


Hialuronat de sodiu, clorura de sodiu (2,5 %), tween 80, EDTA, fosfat disodic dihidrat, fosfat monosodic monohidrat, apa puricata pana la 100 ml.

Mod de administrare Sinosun spray nazal


1. Agitati usor flaconul inainte de utilizare;
2. Scoateti capacul protector;
3. Tiineti flaconul cu degetul mare sub baza i duza intre doua degete;
4. La prima utilizare, apasati pompa de cateva ori pana cand spray-ul emite un jet uniform;
5. Suflati nasul inainte de utilizarea produsului;
6. Inclinati uor capul pe spate i inserati duza in nara;
7. Apasati pe pompa i respirati uor in acelai timp;
8. Dupa utilizare, curatati duza i inchideii cu capacul protector;
9. Produsul se va utiliza doar de catre un pacient.

MAI POTI CITI