Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere pareri, opinii, la ce se folosește, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere, 150ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miereSentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate medicamente pentru după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Ce este si pentru ce se foloseste Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere  conform informatiilor si descrierii din prospect


Siropul de propolis cu echinacea este un produs conceput pentru sustinerea capacitatii de auatoaparare a organismului in sezonul rece prin asocierea extractelor standardizate de Propolis si Echinacea. Reduce durerile in gat.

Proprietati și beneficii Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere

- calmant pentru gura si gât;

- efect calmant si placut asupra gâtului, faringelui si corzilor vocale;

- sustine sanatatea tractului respirator superior;

- adjuvant in terapia infectiilor recurente ale tractului respirator superior;

- ajuta in caz de iritatie a gâtului si faringelui.

Mod de utilizare Alevia Dodino sirop de propolis cu Echinacea si miere


Copii 3-5 ani: câte ½  lingurita (2,5ml) de 3 ori pe zi.

Copii 6-14 ani: câte 1 lingurita (5ml) de 3 ori pe zi.

Copii de peste 14 ani si adulti: câte 1-2 lingurite (5-10ml) de 3 ori pe zi.  

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

MAI POTI CITI